Ponturi tenis – 09.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 09.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 09.11.2020  contine 10 pronosticuri. Venim dupa o pauza de 2 zile fara recomandari, partidele care s-au desfasurat sambata si duminica nu au fost pe placul meu.

 

CASTIGA 75 RON BONUS AICI !

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 25 WIN, 12 LOST

Marin Cilic favoritul nr.8 la castigarea turneului ATP de la Sofia

Croatul este o umbra in acest sezon a jucatorului care impresiona atat la turnee ATP cat si la cele de GS. Acesta vine dupa un an extrem de modest, 14 victorii si 11 infrangeri pana in acest moment. Cilic impresiona altadata pe hard, suprafata pe care a castigat cele mai multe titluri ATP, prin serviciul impunator si prin lovitura de forehand cu care puncta decisiv.

Astazi, in ultimul meci al zilei de la Sofia, croatul il va intalni pe tanarul Forejtek, locul 399 in clasamentul ATP. Acesta este un jucator care a evoluat mai mult la turnee ITF, jucatorul din Cehia luand contact abia in acest an cu turneele de tip Challenger. In acest an, acesta s-a descurcat mai bine pe zgura decat pe hard, bilantul pe suprafata rosie fiind 13-4, reusind sa castige si un turneu la nivel ITF. Pe hard, jucatorul in varsta de 19 ani, nu a impresionat, 6 victorii si 5 infrangeri.

Ma bazez pe 2 pronosticuri la aceasta partida. Ambele il au in prim plan pe jucatorul mult mai experimentat, Marin Cilic. Anticipez o partida dominata de catre croat, Forejtek facand meciuri foarte modeste in aceste conditii de hard indoor. Acum 2 saptamani, acestea pierdea in minimum de seturi in fata lui Royer, jucator aflat pe locul 646 in clasamentul ATP. Cilic cunoaste foarte bine acest tip de suprafata si consider ca va gestiona mult mai bine momentele importante din partida.

Am ales sa mizez pe o victorie in minimum de seturi a croatului, cota 1.42. Un alt pronostic in care am incredere este: Cilic castiga meciul si sub 19.5 game-uri in partida. Asa cum mentionam, nu cred ca tanarul jucator va tine ritmul cu Cilic si va fii capabil sa-i fure acestuia 8 game-uri, cu atat mai putin set.

Toate recomandarile de mai jos se pot juca la BETANO.