Ponturi tenis – 06.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 06.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 06.11.2020  contine 7 pronosticuri. La fel ca si ieri, ne bazam pe turneul ATP Paris si pe turneele Challenger. Ieri am reusit din nou un bilant pozitiv, 6-3 a fost “scorul” pentru lista cu recomandari.

COTE SPECIALE LA MANCHESTER CITY VS. LIVERPOOL. CLICK AICI !

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 22 WIN, 9 LOST

Intrerupe canadianul Raonic seria lui Ugo Humbert

Avand in vedere jocul canadianului de pana acum, as fi tentat sa zic ca da. Depinde foarte mult de cum a reusit francezul sa se recupereze. Cred ca s-a adunat oboseala deja, cel putin la acest turneu a avut parte de partide extrem de disputate. Toate victoriile de pana acum din turneu, au venit in 3 seturi. A trecut de Ruud, Tsitsipas si Cilic, cea mai lunga partida fiind cea din turul 2 cu Tsitsipas, francezul a stat pe teren 3 ore si 20 minute.

De cealalta parte, lucrurile stau fix invers. Raonic a trecut in minimum de seturi de Bedene, Herbert, Giron. Este adevarat ca niciunul din acestia nu se poate compara cu adversarii avuti de Humbert. Spre deosebire de francez, Raonic a stat pe teren aproape 4 ore in aceste 3 partide.

Este clar ca Raonic are de partea sa prospetimea in acest duel. Pe langa factorul fizic, serviciul canadianului a functionat excelent. Nu si-a cedat deloc serviciul pana in acest moment, suprafata de la Paris (una extrem de rapida), ajutandu-l sa-si castige foarte repede punctele.

Am recomandat 2 pronosticuri pentru aceasta partida. Ambele se refera la primul set, cred ca se va merge cap la cap in setul 2, de ce nu sa avem un tiebreak. Scorul dupa 4 game-uri in setul 1: 2-2, este un pariu extrem de realizabil in opinia mea. De asemenea, nu cred ca vom avea mai mult de 1 break in primul set. Raonic este extrem de solid la serviciu, Humbert a avut ceva probleme, dar nu si-a cedat de foarte multe ori serviciul.

COTE MARITE LA 888SPORT PENTRU JUVENTUS – LAZIO.

Toate recomandarile de mai jos se pot juca la BETANO.