Ponturi tenis – 05.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 05.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 05.11.2020  este pregatita si contine 9 pronosticuri. Ne bazam in continuare pe turneul ATP de la Paris, dar si pe turneele Challenger de la Parma si Eckental.

 

Bilantul listei de recomandari arata bine si dupa ziua de ieri. Am analizat perfect partida lui Rublev, ambele pronosticuri oferite in articol au fost castigatoare fara emotii. 

COTE SPECIALE LA ROMA VS. CFR CLUJ. POTI CASTIGA 175-1400 RON.

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 16 WIN, 6 LOST

De Minaur vs. Medvedev meciul zilei de la Paris ?

Cu siguranta este cea mai echilibrata partida a zilei. Partida va incepe de la ora 13:30, fiind doar a 3-a confruntare dintre cei doi. In precedentele doua, rusul Medvedev s-a impus de ficare data, ambele partide avand loc pe hard.

Cred ca de data asta lucrurile vor sta un pic diferit. De la reluarea meciurilor, rusul a aratat probleme cam in fiecare partida pe care a jucat-o. A pierdut la Vienna in fata lui Anderson, jucator de care a trecut ieri, profitand de retragerea acestuia in tiebreak-ul primului set. Acasa, la St. Petersburg pierdea in turul 2 in fata lui Opelka, la French Open fiind invins in primul tur de catre Fucsovics. Cel mai bun turneu putem spune ca l-a facut la US Open, a ajuns pana in semifinale, pierzand categoric in fata lui Thiem.

Rusul a aratat probleme la serviciu, greseste destul de mult nefortat in ultima perioada, mentalul, punandu-i in opinia mea, cele mai mari probleme. De cealalta parte, De Minaur trece printr-o forma destul de buna. Finalist la Antwerp, acesta a reusit sa lege 6 victorii dupa turneul de la French Open. Australianul a demonstrat in mai multe randuri ca in aceste conditii se simte foarte bine.

Avand in vedere forma prin care trece De Minaur, ma astept sa-i puna probleme serioase rusului si sa profite de erorile pe care acesta le comite. + 4.5 game-uri handicap De Minaur mi se pare destul de usor de realizat. Chiar daca va pierde australianul, nu vad sa o faca de o maniera categorica. Are destule arme cu care il poate ataca pe Medvedev, deplasarea in teren fiind pricipalul atuu. Pentru cine doreste o cota mai mare, se poate merge si pe pronosticul: De Minaur castiga minim un set, cota 1.50 oferita de catre cei de la Betano.

Toate recomandarile de mai jos se pot juca la BETANO, casa cu cea mai buna oferta pe tenis.