Ponturi tenis – 04.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 04.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 04.11.2020  contine la fel ca si ieri, 10 pronosticuri. Avem parte de o multime de partide la turneul ATP de la Paris, dar mi-am indreptat atentia si catre turneele Challenger aflate in desfasurare.

Ieri, lista cu recomandari din tenis a aratat foarte bine. Am reusit sa inverzim 7 din cele 10 pronosticuri recomandate, am anticipat perfect partida dintre Humbert si Tsitsipas.

MECIUL ZILEI DIN CHAMPIONS LEAGUE

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 10 WIN, 3 LOST

Andrey Rublev continua seriea incredibila de victorii si astazi ? 

Nu vad sincer ce sanse sa aiba moldoveanul Radu Albot avand in vedere forma prin care trece Rublev. Jucatorul rus este cel mai constant din acest an, 5 turnee deja castigate. Este jucatorul cu cele mai multe trofee din acest an, tot el reusind si cele mai multe victorii din circuit, 37. Arata foarte bine si din punct de vedere fizic, acesta reuseste sa-si dozeze foarte bine energia in timpul partidelor.

Sa vorbim putin despre meciul de astazi. Cred ca Rublev va avea o misiune destul de facila, Albot nu are prea multe arme cu care sa-l atace. In lista cu ponturi, am recomandat pronosticul sub 2.5 asi Albot. Rublev reuseste sa anticipeze foarte bine serviciul adversarilor si sa returneze destul de des prima minge. Albot nu exceleaza la capitolul serviciu, a avut mari probleme in partidele disputate aici. Serviciul acestuia nu produce multi asi, in ultima partida cu Hurkacz a servit doar 2 asi in 3 seturi disputate. Saptamana trecut la Nur-Sultan, a ramas la aceeasi linie in partida cu Paul. De mentionat este faptul ca niciunul din acesti jucatori nu exceleaza la retur.

Un alt pariu care imi place foarte mult se refera la durata meciului. Linia setata de Betano 100.5 minute mi se pare un pic cam mare. Rublev va cauta sa termine repede meciul pentru a avea mai mult timp de recuperare. Se poate miza pe Sub 100.5 minute la o cota de 1.40 oferita de cei de la BETANO.

Partidele de pe lista cu recomandari se pot juca la BETANO.