Ponturi speciale: AC Milan vs AS Roma derby in Seria A 26.10.2020

Ponturi speciale: AC Milan vs AS Roma derby in Seria A

Ponturi speciale: AC Milan vs AS Roma derby in Seria A 26.10.2020

Derby in seara asta pe stadionul San Siro, acolo unde spectacolul o sa fie garantat. AC Milan vs AS Roma se vor infrunta in etapa cu numarul 5 din Seria A.

Ieri am reusit sa bifam din nou cota 2 din fotbal, astfel ca astazi vom o alta abordare. Nu vom risca foarte mult pentru ca urmeaza partidele din Uefa Champions League. In aceste conditii, am decis sa va propun un pariur special pentru confruntarea zilei din Seria A.

Ponturi speciale: AC Milan vs AS Roma derby in Seria A – Cum jucam?

Conform agentiilor online de pariuri, AC Milan porneste ca favorita in confruntarea de diseara. Milanezii au un parcurs excelent pana in acest moment, fiind pe prima pozitie in clasament. In Seria A au 4 victorii din tot atatea partide, in plus echipa a adaugat o noua victorie in Europa League.

Pe cealalta parte, AS Roma este o formatie cu pretentii in Italia. Desi este considerata outsidera, romanii au reusit sa castige in ultimele doua etape. Exact ca si adversara din aceasta seara, au reusit sa triumfe si in Europa League.

Ambele formatii se afla intr-o forma deosebita, astfel ca spectacolul o sa atinga cote inalte in aceasta seara. Totusi, mizam pe moralul celor de la AC Milan, formatie ce se afla pe primul loc in acest moment. Zlatan Ibrahimovic este intr-o forma incredibila, astfel ca dupa Inter, poate sa o invinga si pe AS Roma.

In seara asta pentru noi meciul o sa fie mult mai interesant. Gasim in oferta celor de la Betfair o multime de pariuri speciale. Trebuie sa vezi oferta, sunt sigur ca o sa gasesti ceva pe placul tau. Sunt cote safe pentru pariori, dar si cote de peste 100 ce te pot atrage.

Plaseaza acum pariul special si profita de oferta Betfair – Incaseaza acum 500 RON bonus>>>

Prezentare cote speciale Betfair - AC Milan vs AS Roma