Ponturi PEC Zwolle vs FC Emmen – Eredivisie

Ponturi PEC Zwolle vs FC Emmen
Ponturi PEC Zwolle vs FC Emmen - sursa foto: Facebook PEC Zwolle

Ponturi PEC Zwolle vs FC Emmen – Eredivisie

Vineri, in data de 18 decembrie, cu incepere la ora 21:00, se va juca partida dintre PEC Zwolle si FC Emmen, ce conteaza pentru etapa cu numarul 13 din campionatul olandez, urmand sa se desfasoare pe “MAC³PARK Stadion”.

Cotele de la Betano pentru PEC Zwolle vs FC Emmen

PEC Zwolle

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, fiind totusi o echipa mai buna, atat ca valoare, cat si din punct de vedere al evolutiilor.

Gruparea gazda este in acest moment pe locul 11 in clasamentul din Eredivisie. Pe parcursul celor 12 etape a reusit doar doua victorii, remizand de sase ori, suferind patru esecuri. In toate aceste partide a marcat 14 goluri, primind cu opt mai multe.

Cei de la PEC Zwolle sunt fara gol marcat in precedentele doua partide, imbele incheindu-se cu infrangere. Au fost mai intai invinsi de Ajax cu 4-0, in campionat, pierzand apoi cu Excelsior in Cupa Olandei, scor 2-0.

FC Emmen

Daca ne raportam la situatia din clasament, putem spune fara retinere ca FC Emmen este cea mai slaba echipa din campionatul olandez, ocupand in prezent ultimul loc.

Pe parcursul celor 12 etape de pana acum, aceasta nu a reusit nicio victorie. A remizat de patru ori, suferind opt esecuri, in aceste partide marcand 13 goluri, primind nu mai putin de 30, doar Venlo avand o aparare mai slaba.

Ultimul meci a fost de bun augur pentru cei de la FC Emmen. Dupa o remiza in campionat cu ADO Den Haag, acestia au reusit o victorie in cupa cu Groningen, castigand cu 2-1 pe teren propriu.

Ponturi PEC Zwolle vs FC Emmen

FC Emmen are un moral bun, e drept, insa ramane totusi o echipa slaba, care nu da semne de revenire in campionat. PEC Zwolle, de partea cealalta, are o oportunitate foarte buna sa se indeparteze de zona retrogradarii. Asadar, tinand cont si de valoare, mizam pe un succes al formatiei gazda. La agentia de pariuri Betano, acest pronostic primeste cota 1.97.

Ponturi PEC Zwolle vs FC Emmen: PEC Zwolle castiga -> cota 1.97