SCOP: 1 Turneu din 10, dus pana la capat. ( 1 turneu = 15 pasi all-in, cota medie 1.25 )

MIZA: 50 RON pe proiect, 500 RON miza totala,

CASTIG: 2200 RON.

Acest proiect este orientativ, nu este nimeni obligat sa joace meciurile in care nu are incredere si fiecare se poate opri la orice pas doreste.

Pasul 8 este alcatuit dintr-un eveniment din acesta seara , ce include meciul lui PSG cu Dijon, meci ce va incepe la ora 22.00

1. PSG-Dijon

  • PSG este lider in clasament dupa 20 de etape, acumuland 53 de puncte, cu 17 victorii, 2 egaluri si o infrangere, fiind la 9 puncte in spatele ocupantei locului 2, Marseille. Din aceasta pricina, ma gandesc ca va aborda un joc relaxat, dar tocmai pa baza acestui joc cred ca va face si spectacol. Are un golaveraj de 59 de goluri marcate si 15 primite si in ultimele 7 meciuri are 7 victorii, iar in meciurile de acasa are 13 victorii pe linie. Nu au probleme de lot, decat Ben Arfa si T. Motta lipsesc, iar trio-ul din atac cred ca o va face pe PSG castigatoare in aceasta partida.
  • Dijon este se afla la mijlocul clasamentului in acest moment, ocupand pozitia a 10 cu 25 de puncte, avand 7 victorii, 4 egaluri si 9 infrangeri si un golaveraj negativ cu 29 de goluri marcate si 34 de goluri primite. Forma de moment, nu este tocmai buna fiind eliminata si din cupa de Strasbourg si vine dupa un egal acasa cu ultima clasata Metz. In deplasare merge foarte rau acumuland doar 5 puncte din 27 disponibile. Echipa oaspete din aceasta seara are si 3 absente in lot, mijlocasii Amalfintano si Xeka si fundasul Djilobodji.

In concluzie, cred ca in aceasta seara PSG va conduce jocul de la cap la coada, va domina centrul terenului, iar atacantii isi vor face treaba ducand PSG-ul spre o victorie clara. Pronosticul propus este : 1 pauza/1 final, la o cota de 1.25 oferita de Unibet.