Ponturi Pariuri – Wolves – Newcastle – Premier League – 11.02.2019

158

Luni 11.02.2019, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Wolves – Newcastle, din cadrul rundei a 26-a a primei ligi din Anglia.

Wolves se claseaza in acest moment pe pozitia a 7-a a clasamentului din Premier League, cu 38 de puncte acumulate dupa 25 de etape. Mexicanul R. Jimenez este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 9 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna, cu 3 succese consecutive inregistrate in partidele oficiale. Dupa victoriile din campionat cu West Ham (scor 3-0) si Everton (scor 3-1), “lupii” au izbutit sa o elimine pe Shrewsbury din Cupa Angliei, dupa un 3-2 inregistrat pe teren propriu. Antrenorul gazdelor nu are vreun absent important pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

De partea cealalta, Newcastle ocupa pozitia a 17-a a clasamentului primei ligi din Anglia, echipa reusind sa adune 24 de puncte dupa 25 de partide de campionat. Venezueleanul S. Rondon este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 6 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 3 puncte acumulate in precedentele 2 partide. Dupa o victorie la limita pe teren propriu cu Manchester City (scor 2-1), acestia au cedat pe terenul celor de al Tottenham etapa trecuta, 1-0. In Cupa Angliei, Newcastle a fost eliminata la finalul lunii trecuta de catre Watford, dupa un 0-2 pe teren propriu. M. Almiron, K. Darlow, R. Elliot si J. Shelvey nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Wolves se afla intr-o continua ascensiune, echipa reusind sa ajunga pana pe locul 7 dupa ultimele 3 succesuri din campionat. Acestia au totusi 12 puncte in spatele celor de la Arsenal si un meci in minus, asadar un nou succes le este vital daca vor sa spere in continuare la locurile europene. De partea cealalta, Newcastle reprezinta o echipa inconstanta, care incearca sa evite retrogradarea in acest sezon. Ma astept la o partida dominata in intregime de Wolves, care are un moral mult mai bun si va juca in fata propriilor suporteri. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.68 oferita de cei de la Unibet.