Ponturi pariuri Winnipeg Jets vs St. Louis Blues – NHL

ponturi hochei

Ponturi pariuri Winnipeg Jets vs St. Louis Blues: sambata dimineata, nu inainte de ora 03:00, pe Bell MTS Place, Winnipeg Jets si St. Louis Blues vor juca in meci direct.

Winnipeg Jets

Cu o serie de jucatori lipsa din cauza unor accidentari, Winnipeg Jets a cedat din nou in runda anterioara. A fost depasita cu 6-2 de catre canadienii de la Montreal Canadiens. Acela a fost al treilea esec din ultimele patru etape. Singurul succes care s-a strecurat in aceste dispute a fost cel cu Minnesota Wild, pe care a umilita-o cu 6-0.

Cu toate acestea, este pe locul 5, cu 44 de puncte. Are acelasi punctaj cu Dallas Stars si Edmonton Oilers, colegele ei din Conferinta de Vest. Insa, golaverajul face diferenta si ea are +5 in acest moment.

St. Louis Blues

Lider oarecum detasat in Conferinta de Vest. St. Louis Blues are 54 de puncte. Sunt cinci lungimi pe care le are in fata celor de la Colorado Avalanche, principalii urmaritori. Ecchipa isi merita din plin acest statut si este de ajuns sa privim cifrele din ultimele sale meciuri. Precedentele doua saptamani au fost foarte bune, aducand o serie de victorii impresionante.

St. Louis Blues a trecut cu 4-1 de LA Kings, intr-un meci pe care l-a jucat tot in deplasare. A fost cel de-al saselea succes la rand pe care il obtine. In toate aceste meciuri a fost la conducere. In cinci dintre ele a dat cel putin patru goluri si a urcat destul de mult si in clasamentul ofensivelor.

Oaspetii vin dupa sase victorii consecutive, in meciuri in care a fost mereu la conducerea acelor jocuri. Drept urmare, cred ca o sa avem din nou sanse la un meci frumos, cum s-a intamplat in fiecare dintre cele jucate in 2019. De sapte ori s-au confruntat in acest an, asta si pentru ca s-au duelat in optimile editiei trecute.

Ponturi pariuri Winnipeg Jets vs St. Louis Blues: peste 4,5 goluri, cota 1.46 la Unibet