Ponturi pariuri Western United vs Newcastle Jets – A-League

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Western United vs Newcastle Jets: sambata dimineata, de la ora 10:30, Western United si Newcastle Jets se vor duela in cadrul A-League.

Western United

Aparuta peste noapte, in doi ani a reusit sa primeaca acceptul A-League pentru a juca in primul esalon australian. Originara dintr-o suburbie a capitalei Australiei, Western United a lasat o impresie foarte buna la nivel de prima liga. Dupa cinci meciuri jucate, ea se afla pe locul al doilea in clasament, cu zece puncte, trei mai putine decat Melbourne City.

Mai mult decat atat, in precedentele doua runde de jocuri disputate in A-League, a reusit sa puna tot atatea victorii in dreptul ei. Au fost meciuri spectaculoase, care s-au terminat la limita. 3-2 cu Melbourne Victory si 2-1 cu Western Sydnei, in confruntari pe care le-a controlat.

Newcastle Jets

Dupa ce sezonul trecut a ratat play-off-ul ca fiind prima sub linie, Newcastle  Jets trebuie acum sa inceapa o noua aventura. Nu e asa cum ea si-a dorit, pentru ca dupa patru meciuri inca nu a simtit gustul succesului. Are doua rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri, in fata unor echipe cu pretentii.

De exemplu, in runda anterioara a reusit sa o tina in corzi pe Perth Glory, 1-1 fiind scorul final.  Ea a deschis scorul, dar neatentia in defensiva si-a spus cuvantul si adversarii au egalat pe final de meci. A fost un gol luat in minutul 86, prea tarziu sa poata sa revina. Consecinta acestor rezultate negative se vede in clasament, unde este penultima, cu doua puncte.

Gazdele sunt usor favorite la agentiile de pariuri, dar situatia nu este una atat de roza. Conform cifrelor, lotul este asemanator sau poate putin mai slab cu cel al lui Newcastle Jets. Totusi, am observat ca ambele stiu sa inscrie si la fel de usor primesc goluri. Drept urmare, este de asteptat sa vedem un meci cu reusite, de ambele parti.

Ponturi pariuri Western United vs Newcastle Jets: ambele marcheaza, cota 1.57 la Betano