Ponturi pariuri Villarreal – Valladolid 02.11.2020

Ponturi pariuri Villarreal - Valladolid
sursa foto: Fanatik ro

Ponturi pariuri Villarreal – Valladolid 02.11.2020

Villarreal – Valladolid este meciul de astazi ce inchide etapa a 8-a din La Liga. Acesta va incepe la ora 22:00 si poate fi vizionat in Romania pe Digi Sport 2Look Sport si Telekom Sport.

Villarreal are un inceput acceptabil de sezon, inregistrand 3 victorii, 3 egaluri si o infrangere. Cea mai notabila victorie este acel 2-1 din partida cu Valencia, desi pe final de meci au avut om eliminat. Echipa GNT a prezis corect acea partida cu pronosticul ambele marcheaza.

Pana acum, Villarreal are o medie de 1,57 cartonase per meci si o medie de 9 faulturi primite. Insa faulteaza mai mult decat sunt faultati, acestia avand o medie de 12,86 faulturi per meci.

Valladolid are un inceput foarte modest de campionat, acumuland in primele 7 etape doar 3 puncte, clasandu-se pe ultimul loc. A inscris 5 goluri si a primit 11, insa nu au cea mai slaba aparare din La Liga.

Media de cartonase in primele 7 etape pentru cei de la Valladolid este 1,86. La capitolul faulturi se observa ca sunt o echipa incomoda, desi sunt pe ultimul loc. Au fost faultati in medie de 14,57 ori si faulteaza in medie de 15,14 ori.

Ponturi pariuri Villarreal – Valladolid 02.11.2020 – cine arbitreaza?

Arbitrul acestei partide este Javier Alberola Rojas, un arbitru de 29 de ani. Este prima data in acest sezon de La Liga cand arbitreaza ambele echipe. Pana acum, a acordat o medie de 4 cartonase per meci si are la activ o medie de 26,33 faulturi per meci.

Ne asteptam sa vedem o partida dificila, chiar daca pozitiile din clasament sau forma echipelor o dau favorita pe Villarreal. Valladolid poate fi o echipa incomoda, ce intrerupe faza de constructie prin faulturi.

Pentru partida de astazi dintre Villarreal si Valladolid, Betano ne ofera o gama larga de optiuni de pariere, printre care si pronosticurile pe care le avem in vedere astazi.