Ponturi pariuri Ventspils vs Guimaraes – Europa League

Ponturi pariuri Ventspils vs Guimaraes - Europa League

Ponturi pariuri Ventspils vs Guimaraes: joia, pe 8 august, in Letonia, la Riga, Ventspils intalneste Guimaraes, in prima mansa din turul III preliminar al Europa League.

sursa foto: timeofmalta

Ventspils

Campionatul in Letonia se joaca dupa sistemul primavara-vara, deci echipa este in plin campionat. Ultimul meci disputat in prima liga letona a avut loc la finalul lunii iulie, cand a si castigat. De altfel, ea ocupa locul al treilea, cu 31 de puncte, la zece lungimi in spatele primelor doua clasate. Partea mai putin buna este ca primeste foarte usor goluri, are una dintre cele mai accesibile defensive.

De altfel, si calificarea ei a fost una problematica, pentru ca a castigat doua din cele patru dueluri disputate in Europa League. Ambele infruntari in care s-a impus au fost acasa, in fata Gzirei si Teuta. Cu doi adversrai modesti in fata, problemele au aparut in deplasare. Poate si pentru ca stia deja ca este cu un pas in turul urmator.

Guimaraes

Vitoria Guimaraes revine in cupele europene dupa un singur an de absenta. Ea a mai reusit in era fotbalului modern sa joace in cupele europene, chiar si in grupe. In 2013/14 si in 2017/18 a participat direc in faza grupelor. De data aceasta a terminat pe locul 5 Primeira Liga, ceea ce a venit la pachet cu calificarea in Europa League.

Echipa a fost aruncata in joc inca din turul al doilea preliminar, cand a avut doua meciuri de antrenament cu public. Dubla mansa cu luxemburghezii de la Jeunesse Esch s-a terminat cu 5-0. Tot ea este favorita clara si in momentul de fata si pe buna dreptate. S-au facut cateva investitii peste care nu se poate trece cu vederea. Mai mult, are trei meciuri oficiale in acest sezon si toate fara sa primeasca gol. Ultimul dintre ele a venit in League Cup, unde, recent a trecut cu 1-0 de Feirense.

Clar Ventspils este o echipa care depinde exclusiv de terenul propriu. Bine, ea nu joaca pe terenul pe care isi disputa meciurile in campionat, pentru ca are un teren care nu se ridica la standele UEFA. Drept urmare, in cupele europene va evolua la Riga, pe un alt teren fata de obicei. Nu ca ar conta atat de mult acest aspect, dar per total cred ca Guimaraes va castiga.  Este echipa mai buna, are jucatori individuali ce pot face diferenta.

Ponturi pariuri Ventspils vs Guimaraes: oaspetii castiga, cota 1.50 la Unibet