Ponturi pariuri Venlo vs Utrecht – Eredivisie

ponturi olanda

Ponturi pariuri Venlo vs Utrecht este o partida din cadrul campionatului olandez, ce conteaza pentru runda a doua, aceasta avand lovitura de start programata la ora 21:00, urmand sa se desfasoare pe “Seacon Stadion – De Koel”.

Venlo

Este una dintre echipele de pluton din campionatul olandez, care este sub nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere, asa ca nu surprinde deloc faptul ca porneste ca outsidera in aceasta confruntare.

Gruparea gazda nu a impresionat deloc in sezonul anterior. Aceasta a terminat in partea a doua a clasamentului, pe un modest loc 13, cu doar 28 de puncte acumulate in 26 de etape.

Cei de la Venlo au avut insa parte de un start de sezon fabulos. In prima etapa a acestei editii de Eredivisie au reusit un succes la FC Emmen. S-au impus cu un spectaculos 3-5.

Utrecht

Este una dintre echipele de traditie din Eredivisie, care, din punct de vedere al valorii, dar si al experientei, este peste adversara sa, asa ca porneste cu prima sansa la casele de pariuri, cum era si normal de altfel.

Oaspetii acestei infruntari s-au descurcat mult mai bine in stagiunea precedenta. Au terminat in prima jumatate a clasamentului, pe locul al saselea, la doar trei puncte de locurile europene.

Utrecht, care nu a jucat in prima etapa, a disputat sase jocuri amicale inainte de a-si incepe aventura in campionat. Aceasta a pierdut de doua ori si a remizat o data, reusind victorii cu Alkmaar, G.A. Eagles si Heerenven.

Pronostic

Utrecht este echipa mai buna, e drept, iar in mod normal ar trebui sa obtina cele trei puncte. Dupa evolutia din prima etapa insa, ne asteptam ca Venlo sa aiba un cuvant de spus. Asadar, vom lua in considerare un pariu pe goluri, intr-o cota de 1.61 oferita de cei de la Betano.

• Ponturi pariuri Venlo vs Utrecht: peste 2,5 goluri -> cota 1.61