Ponturi pariuri Unirea Slobozia vs U Craiova 1948 – Liga 2

Ponturi pariuri Unirea Slobozia vs U Craiova 1948 - Liga 2
Ponturi pariuri Unirea Slobozia vs U Craiova 1948 - Liga 2 - sursa foto: facebook

Ponturi pariuri Unirea Slobozia vs U Craiova 1948 – Liga 2

Sambata dimineata, de la ora 11:00, Unirea Slobozia si U Craiova 1948 se vor infrunta intr-un duel al proaspat promovatelor. Meciul face parte din runda cu numarul 13 din Liga a 2-a, iar amatorii fotbalului il pot viziona pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport.

Unirea Slobozia

Nu se regaseste si resursele limitate de care dispune isi fac simtite prezenta. Echipa nu trece tocmai printr-o perioada buna si dupa 0-2 cu Comuna Recea, a ajuns la trei meciuri consecutive fara succes. Au fost doua infrangeri suferite in deplasare si un rezultat de egalitate acasa, 2-2, cu Dunarea Calarasi.

Faptul ca infrangerea este cel mai des intalnit rezultat din lotul Unirii Slobozia isi spune cuvantul si in clasament. Echipa se afla pe locul 15, cu 14 puncte, la egalitate cu CSM Resita. De asemenea, ambele au de recuperat cinci puncte pana la play-off, ceea ce nu este foarte mult, avand in vedere ca vor urma si meciuri mai usoare.

U Craiova 1948

„Am marcat, dar am primit si gol. Obiectivul era sa nu primim gol, dar trebuia sa marcam mai mult decat adversarul. E adevarat, pana la urma, se aduna punct cu punct, iar in economia clasamentului conteaza si aceste puncte pe care le adunam”. Este declaraia pe care Dan Vasilica, antrenorul interimar al U Craiova 1948 le-a dat pentru Liga2.prosport

Arestarea patronului nu a ramas fara efect la nivel de echipa. Jucatorii parca au inceput sa acuze socul acelei decizii si astfel, in precedentele trei infruntari au pierdut puncte pretioase. Nu au fost invinsi pana acum, dar craiovenii au incheiat la egalitate cu Aerostar (0-0), ASU Poli Timisoara (0-0) si Gloria Buzau (1-1).

In continuare U Craiova 1948 se afla pe prima pozitie in Liga a 2-a. Are 23 de puncte, cu trei puncte avans fata de Dunarea Calarasi si ASU Poli Timisoara, echipele din spatele ei. Mai mult, este singura echipa inca neinvinsa in acest sezon, aspect care conteaza enorm la capitolul moral.

Cred ca a venit momentul ca U Craiova 1948 sa arate ca stie sa joace un fotbal superior echipelor din a doua parte a clasamentului. Slobozia nu este deloc o forta, iar forma de moment lasa de dorit. Una peste alta, oaspetii au un moral ridicat si astept sa vad asta si la finalul partidei.

Ponturi pariuri Unirea Slobozia vs U Craiova 1948: Victorie U Craiova 1948, cota 1.65 la Unibet