Ponturi pariuri Ungaria vs Serbia – Nations League

Ponturi pariuri Ungaria vs Serbia
sursa foto: UEFA

Ponturi pariuri Ungaria vs Serbia – Nations League

Ungaria vs Serbia este un duel din Nations League, ce va avea loc Duminica – 15.11.2020 – de la ora 21:45. Cele doua formatii se afla la poli diametral opusi, dupa barajul EURO 2020.

Maghiarii nu pornesc diseara cu prima sansa, in opinia celor de la 888. Gazdele e posibil sa o lase mai moale, dupa meciul extenuant cu Islanda.

Ungaria

Dupa ce a eliminat-o pe Bulgaria in semifinalele barajului EURO 2020, Ungaria a primit Joi vizita celor din Islanda. Acelasi Sigurdsson care a invins-o singur pe Romania, a reusit sa deschida scorul la Budapesta in minutul 11. Maghiarii au dominat intreaga partida si au continuat sa creada in sansa lor. Cu doua minute inainte de final, Nego a restabilit egalitatea si toata lumea se pregatea de prelungiri. A venit insa minutul 90+2, atunci cand Szoboszlai a devenit eroul nationalei. Acesta a marcat golul de 2-1, cu care a trimis Ungaria la turneul final.

In Nations League, lucrurile stau destul de bine pentru gazdele de astazi. Ungaria se afla pe locul 2, la un punct in spatele Rusiei. Echipa are nevoie de o victorie astazi si de un pas gresit al rusilor, in fata reprezentativei Turciei.

  • Echipa probabila: Gulacsi – Szalai, Orban, Lovrencsics – Holender, Szoboszlai, Nagy, Siger, Botka – Konyves, Sallai
“In seara asta s-a materializat ceva ce pregateam de mult timp. Va multumesc tuturor pentru incredere! Performanta baietilor din a doua repriza nu lasa loc de interpretari, am meritat victoria!” – a declarat secundul Cosimo Inguscio, dupa partida cu Islanda

Serbia

Serbia in schimb a ratat dramatic o prezenta la turneul final de vara viitoare. Tot Joi, vecinii Romaniei au primit vizita reprezentativei Scotiei. R. Christie deschidea scorul in mintuul 52, din pasa lui McGregor. Atacantul celor de la Real Madrid – Luka Jovic – a salvat Serbia de la un esec in 90 de minute, cu o reusita in minutul 90. Acesta intrase cu doar 20 de minute in urma pe teren, in locul lui Maksimovic.

Cele doua nu au mai marcat in prelungiri, astfel ca totul s-a decis la penalty-uri. Scotia a reusit sa marcheze toate cele 5 lovituri, in timp ce Mitrovic a ratat-o pe ultima. Oaspeiti se afla pe ultimul loc in aceasta grupa, reusind sa adune doar 2 puncte pana acum. Etapa trecuta, sarbii au remizat in Turcia cu scorul de 2-2.

  • Echipa probabila: Rajkovic – Gudelj, Mitrovic, Milenkovic – Kostic, Lukic, Milinkovic Savic, Maksimovic, Lazovic – Tadic, Jovic

Desi cotele nu o arata, Ungaria este marea favorita in opinia mea. Moralul este de partea maghiarilor, la fel si clasamentul. Gazdele tintesc acum si prima pozitie in grupa, obiectiv pe care il pot atinge doar cu o victorie astazi.

Ponturi pariuri Ungaria vs Serbia

Ungaria castiga, cota 2.95 la 888