Ponturi pariuri Udinese vs Spezia – Serie A

ponturi italia

Ponturi pariuri Udinese vs Spezia este o confruntare din cadrul campionatului italian, ce se va juca miercuri seara, cu incepere la ora 19:00, pe “Dacia Arena”, unde anticipam o evolutie buna a formatiei gazda.

Udinese

Este departe de echipa ce termina in partea de sus a clasamentului din Serie A si care juca si in preliminariile Champions League. In ultimii ani aceasta a avut performante modeste, jucand de fiecare data pentru mentinerea in prima divizie.

“Alb-negrii” nu au impresionat in ultima editie de campionat, insa nici nu au avut asteptari mari. Acestia au terminat in zona mediana a clasamentului din Serie A, pe locul 13.

Pentru cei de la Udinese, prima etapa din actuala editie de campionat nu a fost de bun augur. Au facut deplasarea la Verona, acolo unde au pierdut la scor minim.

Spezia

Este o echipa modesta, ce nu se compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia, din punct de vedere al valorii, dar si al experientei, asa ca nu este de mirare faptul ca agentiile de pariuri au ales sa o dea ca outsidera in aceasta confruntare.

Oaspetii acestei partide au fost angrenati in divizia secunda in sezonul precedent. Au termiant pe treapta a treia a clasamentului, jucand la baraj. Au trecut de Chievo si Frosinone, promovand in prima divizie pentru prima data in istorie.

Ca si adversara sa, Spezia a avut debutul in Serie A marcat de un esec. In prima etapa a jucat cu Sassuolo pe teren propriu, contra careia a pierdut cu 1-4.

Pronostic

Spezia este totusi o echipa mica, fara pretentii, in timp ce Udinese este o echipa mai puternica, ce joaca pentru mentinerea in Serie A, asa ca nu isi permite sa piarda puncte importante cu adversare accesibile. Asadar, vom miza pe un succes al gazdelor, bazandu-ne si pe faptul ca joaca acasa.

• Ponturi pariuri Udinese vs Spezia: gazdele castiga -> cota 1.65