Ponturi pariuri Turris Turnu Magurele vs Ripensia Timisoara – Liga 2

ponturi romania

Ponturi pariuri Turris Turnu Magurele vs Ripensia Timisoara: vineri seara, 8/11/2019, de la ora 17:30, Turris si Ripensia deschid runda cu numarul 16 din Liga 2.

Turris Turnu Magurele

Favorita in acest moment, Turris traverseaza o perioada grea. Ea a suferit inca un esec in Liga 2, asta cu al treilea antrenor pe banca. Marius Baciu a fost tehnicianul care l-a inlocuit pe Florin Bratu si se pare ca n-a fost de bun augur. 0-1 cu Miercurea Ciuc si ea a cazut in afara locurile de pe podium.

Formatia din Turnu Magurele se afla pe locul 4, cu 23 de puncte, la sapte lungimi in spatele Mioveniului. Totusi, are doua meciuri in minus si daca-si castiga restantele, o sa fie mai bine. Pna atunci nu trebuie decat sa fie mult mai stabila. In ultimele patru etape a luat un singur punct si acela dupa  1-1 cu UTA Arad, intr-un duel in care a fost dominata.

Ripensia Timisoara

E un meci enorm de dificil pentru Ripensia si cred ca nivelul jocului pe care urmeaza sa-l aiba o sa fie ridicat. Ramane strict la latitudinea ei daca poate sa tina pasul cu adversara sau se va impiedica. Din punct de vedere al moralului sta foarte bine, ea a reusit in runda anterioara sa castige cu 2-1 in disputa cu Concordia Chiajna.

Neagu a fost omul care a adus toate punctele pentru timisoreni si a pastrat toate punctele acasa. Ciurda Rosie a urcat pe locul 13, cu 17 puncte. Avand un singur punct avans spre deosebire de ocupanta locului 16, cel care merge in Liga 3.

AM observat ca Ripensia se mobilizeaza bine cand intalneste o echipa in scadere de forma. Totusi, e de asteptat sa vedem si din partea celor de la Turris mai multa rautate, tocmai din cauza acestor probleme. Una peste alta astept sa vedem un joc destul de dificil pentru gazde, dar pana la urma sa pastreze toate punctele acasa.

Ponturi pariuri Turris Turnu Magurele vs Ripensia Timisoara: gazdele castiga, cota 1.63 la Unibet