Ponturi pariuri Toronto FC vs Montreal Impact – MLS

Ponturi pariuri Toronto FC vs Montreal Impact – MLS

Ponturi pariuri Toronto FC vs Montreal Impact: derby in Canada, Toronto si Montreal Impact se vor duela duminica, de la ora 02:00. Meciul se joaca in Major League Soccer, dar cele doua provin din Canada.

sursa foto: youtube

Toronto FC

Tocmai ce s-a calificat in finala campionatului Canadei, Toronto FC joaca acum si pentru un loc in playoff-ul MLS. Ea ocupa locul 9 in Conferinta de Est, cu 34 de puncte, la egalitate cu rivala ei si ultima care prinde fazele superioare. Jocul ei in campionatul nord-american nu a fost atat de bun, astfel, are o singura victorie in ultimele cinci etape.

Mai mult decat atat, Toronto FC are golaveraj negativ, a inscris 41 de goluri si a luat alte 43. Lucrurile puteau lua o intorsatura favorabila daca reusea sa se impuna in ultimele doua jocuri. N-a fost asa, iar meciurile cu Orlando City si Columbus Crew s-au terminat ambele la egalitate si cu goluri inscrise.

Montreal Impact

Si ea s-a calificat in finala campionatului Canadei, dupa ce a trecut de Cavalry, cu 1-0 in meciul retur si 3-1 la general. Totusi, in Major League Soccer lucrurile stau diferit si nivelul jocului prestat este unul foarte slab. In ultimul timp a pierdut teren, ea se afla pe ocul 7 in Conferinta de Est, cu 34 de puncte, avand -11 in dreptul golaverajului.

In ultimele cinci runde, Montreal Impact are o singura victorie, alte trei meciuri s-au terminat cu infrangere. Totusi, cel mai recent duel a fost si unul dintre cele mai spectaculoase din ultimele jocuri, drept pentru care s-a terminat 3-3. Cu toate acestea, desfasurarea confruntarii cu FC Dallas i-a fost favorabila. Intr-un timp a condus cu 3-0, dar a luat goluri pe final de sezon.

Un duel intre cele doua echipe in acest moment se anunta unul cat se poate de spectaculos. Toronto isi merita statutul de favorita, a reusit de cele mai multe ori sa-i fie superioara adversarei sale. De asemenea, ele se vor duela si in finala campionatului Canadei. Asa cum s-a intamplat si in turul campionatului, gazdele acestui duel este de asteptat sa se impuna. In luna iulie, Toronto FC a fost echipa care s-a impus cu 2-0.

Ponturi pariuri Toronto FC vs Montreal Impact: gazdele castiga, cota 1.70 la Unibet