Ponturi tenis – 25.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 25.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 25.11.2020 este formata din 6 pronosticuri. Ne bazam in continuare pe turneele ITF si Challenger aflate in desfasurare in aceasta saptamana.

Ponturi tenis Roberto Carballes Baena vs. Renzo Olivo – 25.11.2020

BILETUL ZILEI DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE !  

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 58 WIN, 27 LOST

Misiune usoara pentru Roberto Carballes Baena in turul 2 la Lima ?

In opinia mea, este meciul zilei din tenis. Din oferta restransa pe care o avem, pot sa zic ca in aceasta partida am o incredere destul de mare. De la ora 18:30, in cadrul turneului de tip Challenger de la Lima, Carballes Baena il va intalni pe Renzo Olivo din Argentina.

Cei doi s-au intalnit si saptamana trecuta la Guayaquil, ibericul s-a impus cu un dublu 6-4 dupa 1:50 minute de joc. Ibericul era invins in semifinale de Cerundolo insa, per total, jocul acestuia a fost destul de bun. Este un jucator care participa destul de des la astfel de turnee, este zgurist de meserie si un sportiv foarte talentat. Psihicul este marea sa problema, are momente in partide cand greseste 2-3 puncte si de acolo cedeaza foarte usor game-urile.

Ma astept sa se impuna si astazi fara prea mari probleme, adversarul sau este destul de modest si fara prea mari realizari in ultimii ani. Olivo se afla pe locul 217 in clasamentul ATP si in ultimii 4 ani a reusit sa castige doar 3 turnee de tip Challenger.

Carballes Baena a jucat turul 3 la Roland Garros in acest an, a participat la US Open, Roma, Paris. In opinia mea diferenta de valoarea este clara, acesta are o deplasare in teren fantastica si loveste foarte bine si cu backhand-ul.  BETANO ofera o cota de 1.30 pentru victoria ibericului Baena. 

Lista cu recomandari contine pronosticuri care se pot juca la BETANO.