Ponturi tenis – 11.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 11.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 11.11.2020  contine la fel ca si ieri, 8 pronosticuri. Ne bazam in continuare pe turneele de tenis ramase, ATP Sofia, WTA Linz si turneele de tip Challenger de la Cary si Bratislava.

Ponturi tenis - 11.11.2020 Kamil Majchrzak - Tomas Machac
Ponturi tenis Kamil Majchrzak – Tomas Machac

VEZI AICI MECIUL ZILEI DIN FOTBAL – BELGIA VS. ELVETIA

Va recomand sa alegeti maxim 3 pronosticuri care va plac din aceasta lista cu recomandari. Tenisul este pe final de sezon, turneele sunt destul de micute si pot aparea meciuri destul de ciudate, greu de anticipat.

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 35 WIN, 19 LOST

Duel echilibrat la Bratislava intre Kamil Majchrzak si Tomas Machac 

In opinia mea, cel mai interesant meci al zilei la Bratislava este duelul dintre cei doi jucatori. Partida va avea loc de la ora 14:00, in turul 2 al Challenger-ului de la Bratislava.

Tomas Machac este un jucator in varsta de 20 de ani, care mi-a atras atentia dupa reluarea competitiilor din acest an. Am urmarit cateva meciuri disputate de el pe zgura, pot spune ca este un jucator extrem de talentat care la anul va intra destul de usor in prima 100 ATP. Momentan se afla pe locul 215 in clasamentul ATP, cu un turneu de tip Challenger castigat in acest an, la Koblenz, Germania. Jocul acestuia arata foarte bine, isi construieste foarte atent punctele, dispune de un serviciu destul de bine plasat si are o deplasare foarte buna pe teren.

De cealalta parte, adversarul sau de astazi, Majchrzak este si el un mare talent, problema sa fiind inconstanta in joc. Acesta se afla pe locul 106 ATP, a luat contact de multe ori cu turneele ATP, reusind chiar si cateva surprize. In acest an are un turneu castigat pe zgura, la Prostejov. In ultima luna are sferturi la Eckental, semifinale la Hamburg, fiind eliminat in primul tur al calificarilor de la Antwerp de catre Giron. Polonezul alterneaza momentele bune de joc cu cele mai putin bune. Daca are 2-3 puncte mai proaste incepe sa greseasca foarte mult din acel moment.

Ma astept la un duel foarte interesant, cred ca Machac poate sa-i faca fata cu brio polonezului. Pentru aceasta partida am ales pronosticul over 20.5 game-uri, cota 1.46 la FORTUNA

EVENIMENTELE SPORTIVE AL SAPTAMANII 9-15 NOIEMBRIE !

Lista cu recomandari contine pronosticuri care se pot juca la BETANO si FORTUNA.