Ponturi Pariuri – Telstar – Eindhoven – Eerste Divisie – 29.03.2019

75
Ponturi fotbal FC Oss - Telstar Eerste Divise

Vineri 29.03.2019, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Telstar – Eindhoven, din cadrul rundei a 31-a a ligii secunde din Olanda.

Telstar se claseaza in acest moment pe pozitia a 16-a a clasamentului din Eerste Divisie, cu 37 de puncte acumulate dupa 30 de etape. Olandezul T. Ondaan este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 9 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna in campionat, cu 4 victorii consecutive inregistrate. Dupa un esec cu 0-2 in fata celor de la Jong Ajax, acestia s-au impus rand pe rand in fata celor de la Jong Utrecht (scor 1-0), Dordrecht (scor 1-0), Jon AZ (scor 1-0) si Den Bosch, 4-3 in deplasare etapa precedenta. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 3 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 0-2 in fata celor de la Jong Ajax, in campionat.

De partea cealalta, Eindhoven ocupa pozitia a 14-a a clasamentului ligii secunde din Olanda, echipa reusind sa adune 42 de puncte dupa 30 de partide de campionat. Olandezul B. van den Boomen este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 9 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla si ei pe o panta ascendenta, cu 6 puncte acumulate in precedentele 2 partide de campionat. Dupa o remiza alba cu Sparta Rotterdam pe teren propriu, Eindhoven s-a impus cu 3-1 in deplasarea de la Jong Utrecht si cu 8-1 pe teren propriu in fata celor de la Dordrecht. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Septembrie 2016, incheiata cu scorul de 1-4.

Cele doua formatii de astazi traverseaza o perioada foarte buna, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat, dupa seria de ultimele victorii din ambele tabere. Tinand cont de faptul ca Eindhoven tocmai ce a marcat 8 goluri, iar Telstar 4, ne asteapta o partida spectaculoasa, cu multe faze de poarta si goluri. Fiind dificil de prezis o invingatoare, pentru un pronostic bazat pe goluri voi opta si eu de aceasta data. Acestea fiind spuse, recomandarea mea de aceasta data este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.72 oferita de cei de la Netbet.