Ponturi pariuri Team Liquid vs FURIA – ESL Pro League

Ponturi pariuri Team Liquid vs FURIA - ESL Pro League 22 / sursa facebook

Ponturi pariuri Team Liquid vs FURIA: duminica, incepand cu ora 23:00, Team Liquid intalneste Furia, in Grupa D din cadrul ESL Pro League. Este un turneu de Counter-Strike: Global Offensive.

Team Liquid

Evolutia celor de la Team Liquid in meciul de aseara a fost una conforma cu asteptarile noastre. Am mizat pe succesul organizatiei europene, care s-a impus in minimum de harti imporiva celor de la 100 Thieves. Americanii au castigat in doua harti impotriva australienilor de la 100 Thieves. 19-16 si 16-14 a fost scorul in cele doua harti, Vertigo, respectiv Mirage.

A fost un joc de echipa foarte bun, in nota obisnuita. Din nou EliGE a fost omul cu cel mai mare rating, el a reusit sa-si ucida de 49 de ori adversarul. Au fost trei jucatori care au depasit 47 de fraguri, EliGE, NAF si Stewie2K. Gratie acestui de-al doilea succes a ajuns din nou pe primul loc in Grupa D, cu 6 puncte din 9 maxim disponibile.

  • Echipa probabila: nitr0-, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K

FURIA

Este singura echipa din Grupa D care nu a reusit sa joace v reun meci pana in momentul de faza. Organizatia din Brazilia se pregateste acum de debutul ei in Grupa D de calificare din ESL Pro League – Sezonul 11. Pe locul 12 in lume, ea a jucat doua meciuri in luna martie si ambele au fost castigate in minimum de harti.

Acum au o misiune mult mai grea, intalnesc una dintre favoritele grupei si pe de alta parte, nu au amintiri bune din duelurile directe. In urma cu doar cateva luni s-au infruntat, Team Liquid fiind echipa care s-a impus in minimum de harti.

  • Echipa: yuurih, arT, VINI, KSCERATO, HEN1

Din punct de vedere al echipelor, Team Liquid este cea mai buna dintre ele. Are jucatori ce pot oricand sa o scoata din situatii critice, precum este EliGE. Este cel mai constant jucator al acestei perioade. Si cu toate astea, nu m-a convins deloc jocul europenilor, care au avut probleme vizibile in precedentele doua zile. Nu au reusit sa se impuna convingator, desi erau net superiori adversarilor.

Ponturi pariuri Team Liquid vs FURIA: FURIA +3,5 runde pe harta 1, cota 1.87 la Betano