Ponturi pariuri Team Liquid vs Evil Geniuses – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi pariuri Team Liquid vs Evil Geniuses – ESL Pro League

Duminica seara, incepand cu ora 23:00, Team Liquid infrunta din nou Evil Geniuses, in finala ESL Pro League – Sezonul 11, America de Nord. Liquid pleaca cu 1-0, dupa ce si-a castigat partea de tablou, iar sistemul finalei este de cel mai bun din cinci meciuri.

Team Liquid

Cu 9 puncte in prima faza a grupelor, Team Liquid a incheiat pe prima pozitie. Ea era favorita sa castige aceasta parte de competitie, avand o echipa buna. A reusit sa ajunga in ultimul act, asta dupa ce anterior a mai trecut de Evil Geniuses. Atunci a facut-o in doua harti. 16-14 pe Nuke si 16-12 pe Dust 2. Insa, in faza grupelor au jucat harta decisiva.

ESL Pro League – Sezonul 11 i-a adus lui Team Liquid patru victorii, trei dintre ele in minimum de harti. Au fost si doua infrangeri, cu FURIA si Swole Patrol.

  • Lineup: nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2k
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Evil Geniuses

Ea a avut mai mult de munca si pentru a juca finala ESL Pro League – Sezonul 11 America de Nord, a jucat un meci mai mult ca adversarul. S-a intamplat aseara, atunci cand Evil Geniuses a muncit pentru a trece in minimum de harti de cei de la FURIA. Sud-americanii au rezistat bine, dar o greseala in ultima runda a ambelor harti le-a adus infrangerea.

Evil Geniuses n-a avut un meci usor, dovada ca a durat cateva ore. 16-14 a fost rezultatul atat pe Vertigo, cat si pe Inferno. Stanislaw a fost omul care le-a produs adversarilor cele mai multe ucideri. El a terminat partida cu 44 de fraguri, ceea ce l-a facut sa fie votat drept omul meciului.

  • Lineup: stanislaw, tarik, Ethan, CerQ, Brehze

Liquid si-a aratat deja superioritatea in doua randuri, meciuri in care a reusit sa castige. Acum pleaca din start cu 1-0 la harti, deci este normal sa aiba cota mult prea mica pentru victorie. In acelasi timp, EG cred ca o sa urmareasca foarte bine ce a gresit in meciurile directe si probabil alta o sa fie abordarea.  Asta este si motivul pentru care astept sa vad ca vor castiga si ei cel putin o harta, iar meciul se va duce spre patru harti.

Ponturi pariuri Team Liquid vs Evil Geniuses: peste 3,5 harti, cota 1.56 la NetBet