Ponturi pariuri Team Envy vs Cloud9 – Flashpoint

ponturi esports

Ponturi pariuri Team Envy vs Cloud9 – Flashpoint

Sambata, de la ora 19:00, Team Envy infrunta Cloud09, intr-un meci din finala play-out-ului al turneului de Counter-Strike: Global Offensive, numit Flashpoint.

Team Envy

Vazuta drept outsider in acest meci, Team Envy vine acum dupa un esec. In meciul anterior din Flashpoint nu a iesit tocmai bine, ea pierzand cu 0-2 in acel duel.  Finlandezii de la HAVU au fost cei care s-au impus in doua harti. Acestia au trecut cu 16-7 si 16-6 de catre cei de la ENVY, dupa duel pe Mirage pe Dust2.

Flashpoint 1 le-a mai adus meciuri impotriva unor echipe precum MIBR si Gen G. dueluri si ele pierdute.

  • Echipa: Calyx, moose, MICHU, Nifty, ryann

Promotii pariuri eSports NetBet: Obtine 50 RON pe saptamana

Promotii pariuri NetBet

Ce trebuie sa faci?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHiDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Cloud9

Replica ei a fost una mult mai buna, Cloud 9 reusind sa-si castige grupa din care facut parte. Victorii pe linie in Grupa C au facut-o sa acumuleze 9 puncte in urma unor dueluri cu Dignitas, FunPlus Phoenix si Orgless.

Meci bun facut de Cloud9 si in urma cu putin timp. Ea  a reusit ca in drumul spre succesul in acest turneu sa treaca de Copenhagen Flames. Nu a fost deloc un meci usor, asta pentru ca pe Overpass, harta a 2-a din meci s-au jucat prelungiri. Pana la urma scorul general a fost 16-9 (Dust 2), 22-19 (Overpass).

  • Echipa: Sonic, jT, floppy, momtm, oSee

Si in urma cu doar cateva zile s-au mai intalnit, atunci Envy s-a impus in harta decisiva. Cu toate acestea echipa a fost constanta, rezultatul venit in meciul anterior nu a fost intamplator. Au fost runde in care a evoluat in inferioritate, 2 vs 3, 1 vs 3 si cumva a scos-o la cpat in favoarea ei.

Ponturi pariuri Team Envy vs Cloud9: victorie Cloud9, cota 1.50 la NetBet