Ponturi pariuri Strasbourg vs Nice – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Strasbourg vs Nice: sambata, de la ora 21:00, Strasbourg si Nice sunt adversare in etapa cu numarul 11 din Ligue 1.

Strasbourg

Strasbourg e vazuta drept favorita la casele de pariuri, cu toate ca este discutabila cota primita. Pare mai mult o echipa de pluton, aspect care reiese si din rezultatele obtinute din ultimul timp. A fost un 0-2 in runda anterioara, atunci cand a jucat la Marseille. De asemenea, ea a pierdut trei din ultimele patru etape.

Pe ultimul loc in momentul de fata, Strasbourg a fost mult trasa in jos din cauza atacului. Marcheaza foarte putin si daca nu o face constant, automat adversarele se remarca in fata ei. Are 9 puncte acumulate, tot atatea cate are si Dijon, dar un golaveraj putin mai slab in comparatie cu adversara ei.

Nice

De cealalta parte, OGC abordeaza etapa aceasta din pozitia de a 11-a clasata, cu 13 puncte. A cazut mult in clasament din cauza rezultatelor venite in ultimele runde. Au fost patru meciuri din care ea a luat un singur punct si acela dupa un 1-1, acasa, cu Lille. In runda anterioara a evoluat tot acasa, dar PSG i-a fost calaul si echipa in fata careia a pierdut cu 1-4.

A devenit carne de tun si cand joaca in deplasare. Nice in evolutiile din deplasare a pierdut de trei ori din cinci meciuri disputate. De astfel, bilantul ei din acest gen de infruntari are doua victorii si trei infrangeri. Interesant este ca ambele au inscris in patru dintre aceste cinci deplasari.

Nice a scazut in spectaculozitate si acest lucru ma face sa ma gandesc la un meci mult mai pragmatic. Cred ca este important sa obtina puncte, drept pentru care astept sa vedem un meci cuminte, cum au fost si in sezonul trecut. Atunci cea care juca acasa se impunea fara sa primeasca gol. Drept urmare, un meci echlibrat bate la usa, in care va recomand sa mizati pe putine goluri.

Ponturi pariuri Strasbourg vs Nice: sub 2.5 goluri, cota 1.62 la Unibet