Ponturi pariuri Stoke vs Sheffield Wednesday – Championship

ponturi anglia

Ponturi pariuri Stoke vs Sheffield Wednesday: joi, 26 decembrie, incepand cu ora 17:00, pe Bet365 Stadium, Stoke si Sheffield Wednesday vor fi rivale.

Championship, Anglia
26 decembrie 2019
Stoke City17:00Sheffield Wednesday

Stoke City

Cu o singura victorie in ultimele sase meciuri, Stoke City este intr-o situatia la fel de delicata. Asa a fost pe tot parcursul turului, asta pentru ca ea nu a fost constanta. Drept pentru care se afla pe ultimul loc, cu 18 puncte. Este la doua lungimi de prima pozitie care asigura ramanerea in Championship.

Cu toate acestea, Stoke City in runda anterioara a suferit inca o infrangere. Astfel, dupa 1-2 cu Middlesbrough, a ajuns la 15 infrangeri stagionale. Este echipa cu cele mai multe meciuri pierdute in meciurile din sezonul 2019/20 de Championship.

  • Echipa probabila: Butland – Smith, Lindsay, Batth, Ward – Clucas, Allen, Powell – Ince, Gregory, McClean

Sheffield Wednesday

Dornica sa isi intalneasca din nou rivala din oras, Wednesday se afla in cursa pentru promovare. Ea se afla pe locul al treilea, cu 39 de puncte, dar este intr-o situatie in care un eventual esec o poate costa enorm. Intre ea si echipa de pe locul 8 sunt acum doua lungimi, de aici si nivelul strans pe care Championship il are.

Cu toate acestea, Wednesday a reusit in runda anterioara sa faca o partida buna. Drept pentru care a reusit sa castige cu 1-0 de Bristol City. A fost a sasea etape consecutiva in care reuseste sa joace si sa nu piarda. In tot acest timp a pus doua rezultate de egalitate si alte patru victorii in contul ei.

  • Echipa probabila: Dawson – Palmer, Leeds, Iorfa, Odubajo – Reach, Bannan, Luongo, Harris – Rhodes, Fletcher

Turul campionatului a fost fix ceea ce arata si clasamentul. Sheffield Wednesday s-a impus cu 1-0 in meciul acela, dar a evoluat acasa. Cu toate astea, cred ca ramane o echipa foarte buna si are tot ce ii trebuie sa castige din nou. Cota este una tentanta, si nu cred ca merita ratata, cel putin pe un bilet al saptamanii.

Ponturi pariuri Stoke vs Sheffield Wednesday: oaspetii castiga, cota 2.70 la Unibet