Ponturi pariuri Sportul Snagov vs FC Arges – Liga 2

Ponturi pariuri Sportul Snagov vs FC Arges

Ponturi pariuri Sportul Snagov vs FC Arges: duminica, 11 august, de la ora 13:30, Sportul Snagov intalneste FC Arges, in runda a 2-a din al doilea esalon.

sursa foto: telekomsport

Sportul Snagov

Situatia echipei ilfovene este una cat se poate de clara. La momentul actual, daca lucrurile se prezinta ca acum, sunt sanse mici sa se salveze. Echipa are probleme evidente, lipsa banilor si a unor jucatori decenti pentru acest nivel se simte. In runda inaugurala, Sportul Snagov a fost invinsa cu 2-1 de ACS Viitorul TG. Jiu, intr-un meci din deplasare.

Ce e drept, totul s-a rupt de la jumatatea campionatului trecut. Problemele echipei si faptul ca Laszlo Balint a plecat atunci de la echipa, l-a facut pe unul dintre actionari sa se retraga. Automat, lipsa banilor si-a spuos cuvantul si echipa a evoluat mult mai slab. De asemenea, Vivi Rachita a revenit la echipa, dar lotul pe care il are la dispozitie este

FC Arges

Nicolae Dica a redebutat la FC Arges cu un esec. Echipa antrenata de acesta a pierdut cu 1-2, acasa, in fata celor de la Ripensia Timisoara. Pe o vreme destul de calda, jucatorii alb-violeti au avut mult de tras, si pana la urma a luat gol in minutul 80. De asemenea, Popescu restabilea egalitatea la 1 cu doar cinci minute mai devreme.

Totodata, este una dintre echipele favorite ale rundei a doua. FC Arges nu mai are nici macar o singura scuza daca pierde puncte si in acest duel. Intalneste cea mai slaba echipa pe care o poate alinia o formatie din Liga a 2-a. pe de alta parte, este si echipa care conduce cu 4-2 la general, in meciurile directe impotriva ilfovenilor.

In sezonul trecut echipele care au jucat acasa si-au castigat meciurile. De data aceasta vorbim despre un alt lot, Sportul Snagov are probleme de efectiv, iar FC Arges tinteste promovarea. Este o diferenta pe care si casele de pariuri o evidentiaza, prin cota scazut la victorie a oaspetilor. Drept urmare, mi se pare o cota rezonabila si cea mai plauzibila dintr-un asemenea duel.

Ponturi pariuri Sportul Snagov vs FC Arges: oaspetii castiga, cota 1.45 la Unibet