Ponturi pariuri Sparta Praga vs Trabzonspor – Europa League

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Trabzonspor - Europa League

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Trabzonspor: joi, 8 august, de la ora 19:00, in Cehia, la Praga, Sparta intalneste Trabzonspor, in prima mansa din turul III preliminar.

Sparta Praga

Nivelul jocului cehilor este unul foarte bun si cel mai bun exemplu sta meciul de la finalul saptamanii trecute. 3-0 a fost scorul meciului cu Pribram, in campionatul intern, unde se afla pe locul al patrulea. Echipa a inceput sa inscrie des, in ultimele trei meciuri oficiale, toate in campionatul intern, a inscris de sapte ori.

Pana in acest moment Sparta Praga nu a mai evoluat in vreun tur din sezonul acesta de Europa League. Datorita performantei din sezonul trecut de campionat, va intra in ring direct din turul al treilea. Cu toate acestea nu este favorita, cota pentru un eventual triumf si implicit o calificare este de 2.35 la agentia de pariuri NetBet.

Trabzonspor

In Turcia mai este foarte putin timp pana cand se reia Super Lig si automat, Trabzon sa inceapa si ea meciurile. Pana atunci, va avea avantajul ca joaca in turul al treilea preliminar din Europa League. Datorita performantei obtinute si de catre ea, este pentru prima oara cand urmeaza sa fie aruncata in lupta cupelor europene.

Poate primul meci, cel din Cehia pare ceva mai greu, dar formatia turca este o echipa cu jucatori buni. Dovada ca au reusit ca in aceasta perioada de mercato sa vanda un jucator pe o suma destul de mare. Atacantul Yusuf Yazici a plecat in Franta, la Lille, iar in schimbul sau a fost platita suma de 16.5 milioane de euro.

Cotele sunt destul de apropiate si trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa fie ceva mai favorabil pentru Sparta. Totusi, este o echipa de loc 4 din Cehia, nu reprezinta o forta. Pe de alta parte, Trabzonspor are un lot omogen, antrenorul Unal Karaman cunoaste foarte bine ce are in curte. Aici ma astept sa fie cheia acestui joc, iar turcii chiar daca pierd, sa nu incaseze mai mult de un singur gol.

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Trabzonspor: gazdele inscriu sub 1.5 goluri, cota 1.50 la Betano