Ponturi pariuri Sparta Praga vs Litvinov – Extraliga

ponturi hochei

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Litvinov: luni, 30 decembrie, de la ora 19:30, Sparta Praga si Litvinov vor fi rivale in runda a 32-a din Extraliga. Meciul se va juca pe O2 Arena, locul unde Sparta isi joaca meciurile de acasa.

Sparta Praga

Ultima luna nu a fost tocmai pe placul ei. Decembrie n-a fost luna cadourilor frumoase pentru Sparta Praga, cea care a pierdut cinci din cele opt meciuri jucate pana acum. Cea mai recenta infrangere a avut loc cu putine zile in urma. Meciul cu Mountfield HK s-a incheiat 2-5, find pentru a doua oara la rand cand se intampla asta.

De asemenea, in ciuda unui asemenea parcurs slab in luna decembrie, Sparta Praga este a doua in clasament. Ea are 58 de puncte stranse, doua mai putine decat formatia care acum se afla in fotoliul de lider, Liberec. Cele doua au facut rocada in runda anterioara, atunci cand Sparta a pierdut si rivala ei s-a impus.

Litvinov

Fara replica in runda anterioara, Litvinov s-a vazut invinsa cu 4-3 de catre Liberec. Asta contra cursului jocului, care a inceput bine pentru ea. A condus cu 2-1 si cu 3-2, dar a cedat definitiv repriza a treia. A fost a doua infrangere din ultimele trei etape, meciuri in care golurile nu au lipsit.

Din pacate pentru ea, se afla pe locul 12 in clasament, cu 35 de puncte, Deloc departe de ultimul loc, cu trei lungimi peste, joaca cu frica ca ar putea sa revina acolo. Totodata, daca prinde o perioada mai buna, poate sa ajunga pe loc de play-off. Intre ea si Olomouc, ocupanta ultimului loc ce duce in fazele superioare, sunt patru lungimi.

Daca mergem ghidati de cifre, atunci Sparta Praga nu trebuie sa piarda aceasta confruntare. Totusi, inconstanta ei din ultimul timp ma face sa ma indrept si acum spre un pariu in care golurile sa fie la ele acasa. S-a intamplat asta si in primele doua intalniri directe din acest sezon, cand Sparta s-a impus mereu dupa prelungiri, 5-4, respectiv 4-3.

Ponturi pariuri Sparta Praga vs Litvinov: peste 5,5 goluri, cota 1,75 la Unibet