Ponturi pariuri Spania vs. Romania: cota 35.00 sau 150.00?

cote speciale

Ponturi pariuri Spania vs. Romania: cota 35.00 sau 150.00?

Ai pierdut si tu cateva ore bune din viata pentru a sustine tricolorii pe Arena Nationala in partida cu Suedia? Nu trebuie sa iti para prea rau! In fond si la urma urmei, noi, suporterii, am facut doar ceea ce trebuia sa facem. Pacat ca am fost singurii!

Si cum nimeni nu ne da banii pe bilete inapoi, haideti sa vedem cum putem profita de promotia pregatita de casa de pariuri online Betfair special pentru ultimul meci al Romaniei in preliminariile EURO 2020 – cel din aceasta seara: Spania vs. Romania, ora 21:45. Avem sanse mari sa punem mana pe 170 RON Bonus la pariuri cu rulaj o singura data!!!

Deschide cont la Betfair si poti paria la cota 35.00 pe Spania sau 150.00 pe Romania

  1. Apasa pe imagine sau AICI pentru a inregistra un cont de pariuri la agentia Betfair. Vezi sa lasi codul promotional ZFBNNH acolo unde este trecut!
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook pe victoria oricarei formatii, la cota normala afisata – 5 lei, pre-meci, pe bilet simplu. Nu il inchide cu CashOut!
  3. Daca echipa pe care ai mizat castiga, primesti 175 de lei (pe Spania) sau 750 lei (pe Romania). Miza 5 lei se returneaza in bani reali imediat, iar restul banilor sub forma de freebet in maxim 24 de ore de la finalul meciului.

Click aici pentru mai multe detalii privind cotele speciale de la Betfair!