Ponturi Pariuri – Sochaux – Niort – Ligue 2 – 26.10.2018

Vineri 26.10.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Sochaux – Niort, din cadrul rundei a 12-a a ligii secunde din Franta.

Sochaux se claseaza in acest moment pe pozitia a 12-a a clasamentului din Ligue 2, cu 13 puncte acumulate dupa 11 etape. Algerianul S. Daham este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 2 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in ultima perioada, cu 4 puncte obtinute in precedentele 5 etape. Dupa remiza alba inregistrata pe terenul celor de la Nancy, Sochaux a cedat pe teren propriu in fata celor de la Metz (scor 1-2), ca etapa precedenta sa se impuna cu acelasi scor, pe terenul celor de la Troyes. Gazdele au castigat doar una din ultimele 3 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 1-0 in campionat, in fata celor de la Beziers.

De partea cealalta, Niort ocupa pozitia a 8-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 17 puncte dupa 11 partide de campionat. Africanul A.D. Ndoh este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 6 goluri inscrise in campionat. Oaspetii pareau sa se afla pe o panta ascendenta, dupa remiza cu Beziers in deplasare (scor 1-1) si succesul pe teren propriu in fata celor de la Paris FC (scor 1-0). Etapa precedenta insa, Niort a clacat din nou, pierzand fara drept de apel pe terenul celor de la Metz, cu scorul de 3-0. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat disputata in Ianuarie 2016 si incheiata cu scorul de 2-3.

Acest duel pune fata in fata doua formatii cu un parcurs asemanator in prima jumatate de campionat, din Ligue 2. Ambele au inceput ezitant, alternand evolutiile bune cu cele modeste, fara a impresiona cu ceva. Nici in compartimentul ofensiv acestea nu stau prea bine, cu cate 9 respectiv 13 goluri inscrise in 11 etape. Ma astept la o partida modesta, lipsita de prea mult spectacol. Fiind dificil de prezis o invingatoare, recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.64 oferita de cei de la Unibet.