Ponturi pariuri Slovenia vs Austria – Preliminarii Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi pariuri Slovenia vs Austria: duminica, 13/10/2019, de la ora 21:45, la Ljubljana, Slovenia infrunta Austria, intr-un meci din etapa a 8-a din calificarile Euro 2020. Ele sunt parte din Grupa G.

Slovenia

S-ar putea ca infrangerea suferita de Slovenia in urma cu putine zile sa atarne decisiv in economia acestei calificari. Ea se afla pe locul 4 in Grupa G, insa a pierdut puncte importante in runda anterioara. Atunci ceda cu 1-2, in deplasare, in fata selectionatei similare a Macedoniei de Nord. Pe de alta parte, un eventual succes o poate readuce pe locul al doilea, avand in vedere ca pare o etapa care sa o avantajeze. Locurile 1 si 3 se intalnesc in mec direct, iar ea primeste vizita celei de-a doua clasate si sunt doua puncte intre ele.

Cu atat mai mult cand Slovenia evolueaza pe terenul propriu, acolo unde este neinvinsa. In fata propriilor suporteri a castigat atat in compania Poloniei, cat si a Israelului, si a remizat cu Macedonia de Nord. In toate aceste meciuri a dat cel putin un gol.

  • Echipa probabila: Oblak – Stojanovic, Mevlja, Struna, Balkovec – Kurtic, Krhin – Bezjak, Ilicic, Verbiv – Sporar

Austria

Programul Austriei o pune in valoare si face sa vina dupa cinci etape consecutive fara esec. In acest timp a pus in cont patru victorii si un rezultat de egalitate, 0-0, cu Polonia. Acela a si fost singurul meci din acest interval in care a avut o problema sa ajunga la poarta. Totusi, partida din urma cu putine zile a fost transata usor de catre ea, reusind sa o invinga cu 3-1 pe Israel.

Datorita succesului a ajuns pe locul al doilea, cel care duce automat la Euro 2020. Ar fi o performanta cu adevarat notabila, avand in vedere ca nu a fost o grupa usoara. Pana atunci mai e cale lunga, ea urmeaza sa mai joace si cu Macedonia de Nord si cu Letonia. La o prima vedere par meciuri usoare, unde sigur va pleca cu prima sansa.

  • Echipa probabila: Stankovic – Trimmel, Dragovic, Hinteregger, Ulmer – Ilsanker, Baumgartlinger- Lazaro, Sabitzer, Schaub – Gregoritsch

Slovenia vs Austria mi se pare unul dintre cele mai inselatoare meciuri din ziua de duminica. O spun pentru ca, in ciuda cotelor, e deschis oricarui rezultat. Desi Slovenia pleaca cu sansa a doua, s-a prezentat bine acasa si mereu a fost superioara adversarilor, dovada ca nu a pierdut. Drept urmare, astept sa vad din nou o mai mare mobilizare, care, la finalul partidei sa-i aduca cel putin un punct. Austriecii au aratat slabiciune in deplasare, acolo au si pierdut puncte si mai mult decat atat au si luat goluri de la echipe mai slab cotate.

Ponturi pariuri Slovenia vs Austria: 1X, cota 1.57 la Unibet