Ponturi pariuri Slovan Liberec vs APOEL – Europa League

ponturi europa league

Ponturi pariuri Slovan Liberec vs APOEL este o confruntare din cadrul play-off-ului acestei editii de Europa League, urmand sa se joace pe “Stadion U Nisy”, joi seara, cu incepere la ora 20:00.

Slovan Liberec

Conform caselor de pariuri, porneste cu prima sansa in aceasta infruntare, ceea ce surprinde, avand in vedere faptul ca din punct de vedere al valorii, este sub nivelul adversarei sale.

Are insa ceva experienta europeana, avand in vedere faptul ca in ultimii 14 ani a atins de patru ori grupele Europa League, ultima data in 2016. In acest sezon a inceput din turul al doilea preliminar. A trecut mai intai de Riterai, invingand-o cu 1-5, impunandu-se apoi cu 0-2 in fata lui FCSB.

In ultimul meci, cei de la Slovan Liberec au dezamagit, pierzand cu 3-0 la Pardubice. Odata cu acest esec au pus capat unei serii de sase partide consecutive fara infrangere.

APOEL

Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot de doua ori mai valoros decat al adversarei. Are de asemenea si ceva mai multa experienta europeana, jucand de mult mai multe ori in competitiile continentale, atingand de cateva ori si fazele eliminatorii.

Cipriotii si-au inceput aventura in Europa League din primul tur preliminar, spre deosebire de adversarii lor. Au trecut cu emotii de micuta Gjilani, castigand cu 0-2, in extra-time. S-au impus apoi cu 1-4 la Kaisar, pentru ca in turul al treilea sa se impuna la penalty cu Zrinjski.

APOEL este neinvinsa in ultimele patru jocuri, castigandu-le pe toate. Asadar, pe langa faptul ca este intr-o forma buna, sta foarte bine si din punct de vedere al moralului.

Pronostic

Meciul este unul destul de echilibrat, in care este loc de orice, de aceea evitam pariurile pe solisti. Asadar, vom miza pe varianta golurilor, pornind de la premisa ca ambele vor inscrie. Recomandarea noastra primeste o cota foarte buna de 1.75 la agentia de pariuri Betano.

• Ponturi pariuri Slovan Liberec vs APOEL: ambele marcheaza -> cota 1.75