Ponturi pariuri Slovacia vs Azerbaijan – Calificari Euro 2020

ponturi din calificari euro

Ponturi pariuri Slovacia vs Azerbaijan: marti seara, de la ora 21:45, la Trnava, pe City Arena Trnava, Slovacia infrunta Azerbaijan, in runda a 10-a din calificari. Se joaca pentru clasamentul Grupei E.

Slovacia

Cu o prestatie indoielnica, Slovacia plateste mult pentru faptul ca in ultimele patru etape are o singura victorie. A fost un 2-1 in Ungaria, un rezultat care a adus-o la doua puncte de calificarea la Euro2020. Desi se afla pe penultimul loc in Grupa E, intre ea si ocupanta locului al doilea sunt acum doua lungimi.

Totusi, in runda anterioara si-a aratat din nou limitele si drept urmare, a pierdut cu 1-3 in fata Croatiei. Asta dupa ce Bozenik a reusit sa isi aduca echipa in avantaj si a inscris unicul gol al primei reprize. Ceva s-a rupt in partea a doua, tot atunci cand Slovacia a fost net depasita si automat, invinsa cu 3-1. Mak a fost si el eliminat, asta inseamna ca va incheia calificarile uitandu-se la meci din tribune.

Azerbaijan

Azeriii nu si-au permis sa emita pretentii intr-o grupa unde se joaca cu aceasta calificare pe masa in chiar ultima runda. Astfel, este ultima, cu un singur punct acumulat. Totodata, are 0 in dreptul victoriilor si asta trebuie sa o puna serios pe ganduri. Nu este o linie de clasament care sa ii faca cinste, dar a si prins o grupa destul de grea.

Cel mai bine s-a vazut asta in finalul saptamanii trecute. Atunci, galezii condusi din teren de Gareth Bale si Aaron Ramsey au castigat cu 2-0. Meciul s-a jucat la Baku, dar lucrul acesta nu a contat deloc. De altfel, ea a fost mai mult o echipa de antrenament pentru adversarii pe terenul carora a evoluat. In cele trei asemenea jocuri, a fost mereu invinsa.

Desi a fost invinsa in toate deplasarile, Azerbaijan nu a cedat la scor de maidan. Este recunoscut ca are un stil de joc inchis, in care, uneori este greu sa o desfaca si sa ii inscrie. Cred ca acum este cu totul altceva si pana la urma Slovacia va juca cel mai bun fotbal al sau. Drept urmare, astept sa faca scor, cum s-a intamplat si in tur, cand Hamsik & CO. au castigat cu 5-1.

Ponturi pariuri Slovacia vs Azerbaijan: gazdele castiga la handicap, cota 1.84 la Unibet