Ponturi pariuri Shakhtar Donetsk vs Dinamo Zagreb – Liga Campionilor

ponturi champions league

Ponturi pariuri Shakhtar Donetsk vs Dinamo Zagreb: marți, de la ora 19:55, se anunță un OSC Metalist plin de fani ai fotbalului care vin să vad Shakhtar vs Dinamo Zagreb. Este un meci din etapa cu numarul 3 a Grupei C din Liga Campionilor.

Shakhtar Donetsk

Shakhtar nu are adversar în Ucraina, unde are punctaj maxim după 11 etape și este departe de Dynamo Kiev. De asemenea, ea este serios angrenată în cursa spre primăvara Champions League, fiind favorită să reușească lucrul acesta. Obișnuită cu acest nivel, urmează ca etapa a treia să o abordeze din poziția de a treia clasată, cu tot atâtea puncte.

Două echipe au reușit să o invingă pe Shakhtar în acest sezon. Dynamo Kiev, în Supercupa Ucrainei și Manchester City, în runda inaugurală a grupelor Champions League. Era atunci 0-3, după un joc în fața propriilor suporteri. Până la urmă a dat lovitura de grație în Italia, unde a câștigat cu 1-0 în fața Atalantei, Junior Moraes și Manor Solomon marcând cele două goluri.

  • Echipă probabilă: Pyatov – Bolbat, Matvyenko, Krivtsov, Ismaily – Bonfim, Kovalenko, Stephanenko, Patrick, Taison

Dinamo Zagreb

E foarte greu ca o echipă din Croația să țină pasul cu Dinamo, care s-a impus în ultimele sezoane. Ea a reușit să câștige și la sfârșitul săptămânii, atunci când a trecut la pas de Gorica. 4-2 a fost scorul atunci și revine cu forțe proaspete în UCL. Nu o să-i fie deloc ușor, cu atât mai mult când evoluează și în deplasare.

Acolo a suferit singurul său eșec din grupă. A fost și o scuză, dacă pot să-i spun așa, pentru simplul fapt că a jucat la Manchester, contra campioanei Angliei. A fost 0-2, un scor decent ținând cont de diferența reală dintre cele două echipe. Totuși, se află pe locul al doilea în grupă, dată fiind victoria clară din partida cu Atalanta.

  • Echipă probabilă: Livakovic – Theophile-Ca – Stojnaovic, Moro, Ademi, Leovac – Orsic, Petkovic, Olmo

De-a lungul timpului au mai fost dueluri între Shakhtar și Dinamo Zagreb. De cele mai multe ori a ieșit învingătoare campioana Ucrainei. Este normal să fie așa, pentru că diferența dintre ele este una sensibilă. Cred ca din nou forma bună a echipei gazdă o să își spună cuvântul și aștept să iasă triumfătoare.

Ponturi pariuri Shakhtar Donetsk vs Dinamo Zagreb: gazdele câștigă, cotă 1.70 la Unibet