Ponturi pariuri Scotia vs Israel – Preliminarii EURO 2020

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Scotia vs Israel este o partida ce conteaza pentru barajul de calificare la EURO 2020, aceasta fiind programata sa se joace joi seara, de la ora 21:45, pe “Hampden Park”.

Scotia

Din punct de vedere al valorii, este superioara, daca ne uitam la jucatorii de care dispune in lot. Asadar, dupa cum era de asteptat, casele de pariuri o dau ca favorita in aceasta confruntare.

Scotienii duc dorul unei noi calificari la un turneu final, obtinuta ultima data in 1998. Acestia au insa o sansa buna anul acesta prin barajul de calificare la EURO. E drept, nu vor avea deloc o misiune usoara, tinand cont ca daca trec de Israel vor intalni Norvegia sau Serbia.

Au insa mari sperante la a obtine aceasta performanta, tinand cont de forma prin care trec. Vin dupa cinci meciuri fara esec, reusind victorii cu San Marino, Cipru, Kazakhstan si Cehia, remizand cu Israel. Pe parcursul acestor dueluri au marcat 14 goluri.

Israel

Nu arata rau, avand la dispozitie cativa jucatori interesanti, insa este totusi sub nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera.

Oaspetii trec printr-o perioada nefasta, fiind fara victorie in ultimele patru jocuri. Au pierdut mai intai cu Polonia si Macedonia de Nord in preliminariile pentru EURO 2020, remizand apoi cu Scotia si Slovacia in Liga Natiunilor.

In ultimul meci disputat contra Scotiei, Israelul a obtinut un egal, scor 1-1. In cele cinci infruntari directe cu aceasta a pierdut de trei ori, insa trebuie mentionat faptul ca in ultimele patru a marcat de fiecare data.

Pronostic

In istoria recenta, insemnand in ultimii doi ani, cele doua s-au duelat de trei ori. In aceste partide am avut un egal si cate o victorie de fiecare parte. In toate aceste dueluri s-a marcat la ambele porti, asa ca avem mari sperante ca vom asista la un deznodamant asemanator. Asadar, pornind de la aceasta idee, mizam pe varianta “peste 1,5 goluri”.

• Ponturi pariuri Scotia vs Israel: peste 1,5 goluri -> cota 1.43