Ponturi pariuri Schwenninger vs Straubing – DEL

ponturi hochei

Ponturi pariuri Schwenninger vs Straubing: luni, 30/12/2019, de la ora 20:30, Schwenninger si Straubing vor fi rivale, in runda a 33-a din DEL. Este prima liga de hochei a Germaniei.

Schwenninger

Precedentele doua meciuri avute de Schwenninger pareau sa fie alte doua partide in care urmeaza sa fie invinsa. Nu a fost asa si jucatorii au depasit total asteptarile caselor de pariuri, reusind sa produca surpriza. Intai au dispus cu 2-1 de Mannheim, dupa o confruntare avuta tot acasa. Ulterior, in runda anterioara, au trecut cu 3-2 de Dusseldorf, dupa ce s-a intrat in prelungiri.

Au fost victoriile celor care au scos-o de pe ultimul loc. Astfel, Schwenninger a urcat acum pe locul 13, penultimul, cu 27 de puncte. Are o singura lungime peste Iserlohn, cea care a trecut acum pe ultimul loc. De asemenea, a jucat si un meci in minus, iar daca-si castiga restanta, se poate distanta.

Straubing

Tigers a fost o adevarata forta a naturii in ultimul meci. Desi n-a castigat in timpul regulamentar, a avut nenumarate atacuri finalizate pana la urma cu succes. Eirksson a dat golul victoriei in minutul al treilea al prelungirilor, dupa o contributie a cuplului Heard si Mulock. A fost succesul de care avea cel mai mult nevoie, dat fiind faptul ca a pus capat seriei de patru infrangeri la rand.

Astfel, Straubing continua sa se afle pe locul secund, dar are 63 de puncte, doua peste Mannheim, cea de-a treia. Insa, are unsprezece puncte de recuperat fata de formatia care conduce DEL, Red Bull Munchen. Ele doua sunt si formatiile care au cel mai bun atac, cu 111 reusite.

Mereu cand joaca Straubing ma gandesc prima data la un pariu pe goluri. Cu atat mai mult cand in fata ei urmeaza sa stea Schwenninger, una dintre cele mai accesibile echipe. Drept urmare, refuz sa cred ca exista o favorita certa si am sa merg si acum pe varianta golurilor.Sper ca or sa fie mai multe decat pana acum. In sezonul 2019/20, Schwenninger s-a impus cu 2-0 in meciul de acasa, iar Straubing cu 5-0, cand ea a evoluat acasa.

Ponturi pariuri Schwenninger vs Straubing: peste 5,5 goluri, cota 1.76 la Unibet