Ponturi pariuri Sabalenka vs Pera – WTA Adelaide

ponturi tenis

Ponturi pariuri Sabalenka vs Pera: miercuri dimineata, nu inainte de ora 07:30, in optimile turneului de la Adelaide, Aryna Sabalenka o intalneste pe Bernarda Pera.

Aryna Sabalenka

Favorita conform caselor de pariuri, Aryna este cap de serie numarul 6 la WTA Adelaide. Si-a respectat acest statut si in primul meci pe care l-a avut in Australia. In primul tur a avut-o drept rivala pe Su-Wei Hsieh, cea pe care a reusit sa o depaseasca. De asemenea, nu a fost un duel usor, avand in vedere ca astat pe teren peste doua ore.

Pana la finalul meciului a fost 5-7, 6-1, 7-5, iar Aryna incepe cu dreptul pe taram australian. Pana sa vina la Antipozi a mai evoluat si in China la Shenzhen, dar acolo a parasit competitia dupa doua meciuri. A fost invinsa atunci de Kristina Pliskova, in doua seturi.

Bernarda Pera

Americanca Bernarda Pera a reusit sa inceapa si ea cu dreptul acest turneu. Ea a inceput aventura la Brisbane, unde nu a reusit sa intre pe tabloul principal, dupa ce a fost depasita de locul 149 mondia. Ea se afla pe pozitia a 70-am dar in ciuda acestui lucru a reusit sa intre pe tabloul principal la Adelaide, unde a trecut de calificari.

Ea a trecut de meciurile cu Boulter si Coco Vandeweghe, asta dupa ce a avut destul de mult de muncit. Insa, a continuat sa joace un tenis bun si in primul tur, unde a dat peste cap calculele hartiei. Asta dupa ce a trecut cu 7-6 (6), 6-3 de locul 33 WTA, Barbora Strycova.

Nu sunt straine de duelurile directe. S-au mai intalnit in 2018, dar pe o alta suprafata, la Madrid si atunci Pera s-a impus in set decisiv. Este unul dintre meciurile unde outsider-ul pare capabil sa puna problema. Cred ca o sa fie si acum un duel destul de tare, din acest motiv ma astept sa vad cel putin 19 game-uri pentru a afla care trece mai departe.

Ponturi pariuri Sabalenka vs Pera: peste 18,5 game-uri, cota 1.52 la Unibet