Ponturi pariuri Rotherham vs Accrington – League One

ponturi anglia

Ponturi pariuri Rotherham vs Accrington: sambata este zi de fotbal in League One, iar de la ora 17:00, Rotherham va infrunta Accrington, in runda a 18-a.

Rotherham

Cu o cota mai buna conform caselor de pariuri, Rottherham pare sa fie interesata de campionat. Daca va continua sa evolueze la fel de bine precum in ultimul timp, sigur poate urca si mai mult in clasament. Ea se afla pe locul 10, cu 24 de puncte, dar pana la play-off sunt doua lungimi. Cu alte cuvinte, un succes in acest meci, o poate duce pe loc de play-off.

In chiar cel mai recent duel avut in League One, a invins-o la scor pe Rotherham, 3-0, asta dupa ce a dominat intreg meciul. Putine probleme pentru ca va urma un meci acasa, iar acolo a pierdut cele mai recente doua asemenea confruntari. Astfel, in aceasta postura, morarii au bifat doua victorii, tot atatea remize si trei infrangeri.

Accrington

Intr-o evidenta scadere de forma, Accrington in campionat se afla abia pe locul 19, cu 15 puncte. Doua sunt lungimile care stau intre ea si prima echipa care ar merge in League Two daca acest campionat se termina acum. Mai mult decat atat, in ultimele trei confruntari din campionat a luat un singur punct. In runda anterioara a remizat 0-0 cu Coventry, intr-un meci disputat in deplasare.

Un asemenea parcurs l-a avut si in deplasare, unde nu si-a dat adversarii pe spate. In cele noua meciuri pe care le-a disputat, a pus in dreptul ei o victorie, patru rezultate de egalitate si patru infrangeri.

Rotherham a iesit mai mult in evidenta in meciurile directe. Totusi, cel mai recent meci intre ele a venit in urma cu sapte ani. Revenind in prezent, asa cum ele s-au afisat in momentul de fata, inclin sa cred ca jocul o sa fie spectaculos. Ambele stiu sa iasa in evidenta, ceea ce ma face sa merg pe un ambele marcheaza. Stiu ca au probleme in deplasare, iar asta ma face sa am si mai mare incredere in

Ponturi pariuri Rotherham vs Accrington: ambele marcheaza, cota 1.72 la Unibet