Ponturi Pariuri – Rosenborg – Salzburg – Europa League – 08.11.2018

Ponturi fotbal Rosenborg vs Tromso

Joi 08.11.2018, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Rosenborg – Salzburg, din cadrul rundei a 4-a a grupelor Europa League.

Rosenborg se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului grupei C din UEFA Europa League, cu 0 puncte acumulate dupa 3 partide. Norvegienii au parte de evolutii foarte slabe in Europa, cu un singur gol inscris in 3 etape. Acestia au pierdut rand pe rand in fata celor de la Celtic (scor 0-1), RB Leipzig (scor 1-3) si Salzburg (scor 0-3). In campionat insa, Rosenborg merge foarte bine, fiind fara infrangere in precedentele 4 partide de campionat. In ultima runda, gazdele s-au impus fara prea mari emotii pe teren propriu, 3-1 in fata celor de la Odd. De altfel, in Cupa Norvegiei, Rosenborg tocmai ce a reusit sa o elimine pe Start, cu scorul de 2-1. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel accidentatii I. Jebali si T. Reginiussen.

De partea cealalta, Salzburg ocupa prima pozitie a acestei grupe de UEFA Europa League, echipa reusind sa adune 4 puncte in 9 etape. Israelianul M. Dabbur este golgheterul echipei in grupele Europa League, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. Oaspetii au parte de un sezon foarte bun, fiind fara infrangere in toate competitiile oficiale. Etapa precedenta de campionat, Salzburg a invins-o pe Mattersburg pe teren propriu, cu scorul de 2-1. In Cupa Austriei, acestia si-au asigurat locul in sferturile de finala, dupa un 1-0 in fata celor de la A. Lustenau. Totul merge perfect pentru austrieci si in Europa League, acolo unde au obtinut maximum de puncte in 3 etape. P. Farkas, Z. Junuzovic, K. Ludewig, C. Stankovic si R. Yabo nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Desi are cateva absente importante pentru aceasta deplasare, Salzburg este fara indoiala marea favorita in aceasta seara. Rosenborg pare sa fie resemnata in privinta eliminarii, in timp ce austriecii isi pot asigura locul in primavara europeana, in cazul unui succes. Acestea fiind spuse, ma astept la un duel dominat in intregime de Salzburg si recomand victoria acestora.