Ponturi Pariuri – Ripensia Timisoara – Arges Pitesti – Liga 2 – 02.11.2018

FC Arges - Daco-Getica Bucuresti

Vineri 02.11.2018, incepand cu ora 18:00, va avea loc duelul Ripensia Timisoara – Arges Pitesti, din cadrul rundei a 15-a a ligii secunde din Romania.

Ripensia Timisoara ocupa pozitia a 16-a a clasamentului ligii secunde din Romania, echipa reusind sa adune 13 puncte dupa 14 partide de campionat. I. Dumiter este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 5 goluri inscrise in campionat. Gazdele au parte de evolutii alternante, cu un singur succes inregistrat in precedentele 5 etape, dupa un 1-0 pe terenul celor de la Politehnica Timisoara. Etapa trecuta, Ripensia Timisoara a pierdut pe terenul celor de la Aerostar Bacau, cu scorul de 2-0. Gazdele au reusit sa castige doar una din ultimele 7 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 2-1 in fata celor de la CS Balotesti, inregistrat in campionat.

De partea cealalta, Arges Pitesti se claseaza in acest moment pe pozitia a 5-a a clasamentului din Liga 2, cu 28 de puncte acumulate dupa 14 etape de campionat. V. Buheascu este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 8 ori pana in acest moment. La fel ca adversarii lor, oaspetii sunt inconstanti in evolutii. Dupa remiza cu Daco Getica Bucuresti (scor 1-1), acestia au cedat pe terenul celor de la Farul Constanta (scor 3-1), ca mai apoi sa o invinga pe Dacia Unirea Braila pe teren propriu, 4-1 etapa precedenta. Cele doua echipe s-au mai intalnit de 2 ori pana acum, sezonul trecut. Atunci, trupa din Pitesti a izbutit sa isi atribuie 4 puncte.

Ripensia Timisoara nu se descurca deloc bine in liga secunda din Romania, fiind deja angrenata in lupta pentru evitarea retrogradarii. De partea cealalta, Arges Pitesti are parte de un sezon bun, in ciuda infrangerii de acum 2 etape. Acestia au o ofensiva foarte buna, cu 24 de goluri inscrise in 14 etape, in timp ce gazdele au incasat nu mai putin de 27 de goluri pana acum. Acestea fiind spuse, ma astept la o partida dominata in intregime de cei de la Arges Pitesti, iar recomandarea mea este pronosticul “2 solist”, la o cota de 2.25 oferita de cei de la Unibet.