Ponturi pariuri Reims vs Nimes – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Reims vs Nimes: sambata, de la ora 21:00, Reims si Nimes vor fi adversare in runda cu numarul 12 din cadrul Ligue 1.

Reims

Bucuroasa de nivelul pe care l-a avut in runda anterioara, Reims vine increzatoare in fortele ei. A fost un succes cu 1-0, in disputa cu Montpellier, fiind al doilea succes consecutiv, dupa cel pe care l-a bifat la Rennes. Per total putem spune ca ea este surpriza primelor zece etape de campionat.

Reims se afla pe locul al treilea, cu 17 puncte, cu doua lungimi mai putine decat Nantes, a doua clasata. Totodata, a castigat mult teren datorita unei defensive bine pusa la punct. 9-4 este golaverajul pe care ea il are, ea fiind echipa cu cele mai putine goluri incasate. Cu atat mai mult cand joaca acasa, acolo unde o singura echipa i-a inscris in cinci meciuri.

Nimes

La polul opus cand vine vorba de performanta, Nimes se afla pe locul 18, cu 10 puncte. Se poate lauda ca este pe picior de egalitate cu Lyon, dar din cauza unui golaveraj e mai slab clasata. Daca maine s-ar termina campionat, atunci ar insemna ca ea va juca pentru retrogradare, la baraj.

Pe de alta parte, in runda anterioara a reusit sa-i smulga un punct lui Amiens, dupa ce scorul a fost 1-1. Acela a fost al doilea egal consecutiv bifat de ea, fiind pentru a patra partida la rand cand nu castiga. In toate meciurile adversarii si-au spus cuvantul, reusind sa-i inscrie. Cele mai multe dintre deplasari au venit cu ea in rol de oaspete.

Clar postura in care Reims evolueaza vine in favoarea ei. Este important pentru ea sa evolueze pe teren propriu, acolo unde a pus in dreptul ei rezultate pozitive. Drept urmare, e de asteptat sa vedem cum Nimes sufera la capitolul atac. E greu sa faci fata in fata celei mai bune defensive, cat si a unei formatii care inscrie cu regularitate in meciurile de acasa, in fata formatiilor modeste.

Ponturi pariuri Reims vs Nimes: gazdele castiga, cota 1.80 la Unibet