Ponturi pariuri Reims vs Lorient – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Reims vs Lorient – Ligue 1

Sambata, de la ora 18:00, pe Stade Augusute-Delaune, Reims si Lorient vor juca in meci direct, in runda cu numarul 7 din Ligue 1.

Reims

Remiza obtinuta de Reims in runda anterioara a facut-o sa-l piarda pe Marshail Munetsi. Acesta a primit cartonasul galben si acum va absenta pentru jocul de sambata din cauza unei suspendari. Pana la urma a meritat, a remizat cu actualul lider al campionatului, asta dupa ce a condus-o cu 1-0 pe Rennes, iar la final sorul a fost 2-2.

Avea nevoie de acel punct, abia al doilea al sezonului. Reims a fost una dintre echipele care au evoluat si in tururile preliminare din Europa League si lucrul acesta si-a spus cuvantul. Echipa nu a putut tine ritmul si astfel, ocupa penultimul loc, cu 2 puncte. Are de doua ori mai multe goluri primite decat cele cinci pe care le-a inscris.

  • Echipa probabila: Rajkovic – Foket, Faes, Abdelhamid, Konan – Chavalerin, Cassama, Berisha – Toure, Dia, Zeneli

Lorient

Nici Lorient nu se poate spune ca o duce mai bine. A reusit o victorie, dar aceasta in urma cu o luna, atunci cand a si debutat noul sezon. De atunci si pana in prezent a mai obtinut un singur rezultat pozitiv si acela a fost remiza cu Lyon, 1-1. Astfel, se afla pe locul 17, cu 4 puncte, unul mai mult decat Strasbourg, prima de sub linia rosie.

Cel mai recent joc pe care Lorient l-a disputat a fost cel impotriva lui Metz. Tot in deplasare a evoluat si atunci, dar a sfarsit prin a cedat cu 1-3. Hamel a fost omul care a deschis scorul pentru Lorient, dar apoi a incasat trei goluri consecutive si astfel a suferit a patra infrangere stagionala.

  • Echipa probabila: Nardi – Mendes, Laporte, Morel, Goff – Abergel, Monconduit – Diarra, Boisgard, Wisse – Grbic

Gazdele au scapat de meciurile din Europa League si lucrul acesta este in favoarea ei. In ultimele doua etape a aratat decent, desi a evoluat in compania lui PSG si Rennes, doua echipe cu pretentii. De aceasta daca intalneste o nou-promovata, formatie care nu se prezinta deloc bine in deplasare. Lorient a pierdut toate deplasarile, ceea ce imi intareste convingerea ca este o echipa modesta in astfel de meciuri.

Ponturi pariuri Reims vs Lorient: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.60 la Unibet