Ponturi pariuri Real Salt Lake vs New York City – MLS

Ponturi pariuri Real Salt Lake vs New York City - MLS

Ponturi pariuri Real Salt Lake vs New York City: duminica dimineata, de la ora 05:00, “Rio Tinto Stadium” sustine Real Salt Lake vs New York City.

Sursa foto: youtube

Real Salt Lake

Rezultate contradictorii in ultimele runde, cand a pierdut un singur meci din ultimele sapte confruntari. Totusi, in runda anterioara a reusit sa joace un meci bun in plan defensiv, 0-0 a fost scorul in confruntarea cu FC Dallas. A fost al treilea meci oficial pe care il joaca si nu reuseste sa-l castige, doua au fost remize in MLS si un al treilea o infrangere in Leagues Cup.

Traieste periculos aceasta a doua parte a sezonului, pentru ca se afla pe locul 8, cu 31 de puncte. Este o batalie stransa pentru play-off, intre ea si echipa de pe locul 7 sunt doua doua lungimi. In acelasi timp, are 30 de goluri marcate si tot atatea primite, aratand echilibrul perfect si din clasament.

  • Echipa probabila: Rimando – Lennon, Silva, Glad, Toia – Luiz, Beckerman – Saucedo, Rusnak, Savarino – Kreilach

New York City

Echipa a devenit mai interesanta pentru noi, romanii, de cand Alexandru Mitrita s-a transferat la New York City. Acesta a si reusit cateva goluri importante, care au adus puncte pretioase. Ehchipa vine si acum dupa doua victorii consecutive, cand mijlocasul roman a fost parte activa. Acesta a pasat decisiv la un gol din succesul cu 3-1 in fata lui Sporting Kansas City. In meciul contra celor de la Colorado, disputat in cea mai recenta deplasara, a dat golul victoriei, 2-1.

New York City ataca prima pozitie in Conferinta de Est, ea se afla pe locul 4, cu 35 de puncte. Sunt patru lungimi mai putine fata de echipa de pe primul pozitie, fata de care a jucat si patru meciuri in minus. Mai mult, cu cele 20 de jocuri disputate, City este echipa cu cele mai putine partie disputate. Ar putea oricand trece pe prima pozitie daca isi castige restantele.

  • Echipa probabila: Johnson – Callena, Sands, Chanot – Tinnherholm, Ring, Parks, Matarrita – Moralez, Heber, Mitrita

Asadar, vorbim despre doua echipe care stiu cum sa puna problema. Cred ca New York City este avantajata de faptul ca vine dupa doua victorii importante, menite sa-i ridice moralul cat se poate de sus. In cele patru meciuri directe disputate pana in acest moment, de fiecare data a existat o invingatoare. De data aceata, cum marcheaza destul de des si pare ca a ajuns intr-un nivel foarte bun. E de asteptat ca City sa evolueze ceva mai agresiv si astfel, sa plece cu cel putin un punct.

Ponturi pariuri Real Salt Lake vs New York City: X2, cota 1.58 la Unibet