Ponturi pariuri Rapid Bucuresti vs Ripensia Timisoara – Liga 2

ponturi romania

Ponturi pariuri Rapid Bucuresti vs Ripensia Timisoara: sambata, 26/10/2019, de la ora 12:00, in Regie, Rapid intalneste Ripensia. Meciul este parte din runda a 14-a din Liga 2.

Rapid Bucuresti

Casele de pariuri au luat o hotarare, Rapid Bucuresti este favorita acestui meci. Cu toate acestea, echipa antrenata de Daniel Pancu a pierdut cu 0-1 in runda anterioara. Aceasta n-a stiut sa tina pasul cu adversara ei si pana la urma a cedat. Ramane cu un singur succes in ultimele patru meciuri oficiale.

Principalul obiectiv ramane promovarea, desi jocul sau nu este unul tocmai bun. Se afla pe locul 8, cu 20 de puncte, cu trei lungimi mai putine decat UTA Arad, echipa care se afla pe locul al treilea.

Ripensia Timisoara

Runda anterioara a fost una de bun augur pentru Ripensia, echipa care a reusit sa castige. A fost al patrulea succes stagional si asa cum se prezinta situatia, e de asteptat sa vina increzatoare. Ea mai are rezultate bune in fata unei echipe cu pretentii, asa cum s-a intamplat impotriva aradenilor de la UTA Arad.

Ea se afla pe locul 11, cu 16 puncte, cu trei lungimi peste Politehnica Timisoara, echipa aflata in zona rosie. Totusi, nivelul slab pe care l-a avut pana acum o face sa aiba si un golaveraj negativ, -2.

Nivelul jocului propus de cele doua echipe nu este unul de nivel ridicat. Ma astept sa vad un duel alert, care sa produca goluri. Totusi, cred ca Rapid o sa fie mult mai atenta si la final sa puna trei puncte in dreptul ei. Cu toate ca Ripensia vine dupa un meci in care a dat sapte goluri, a facut-o in fata unei echipe slabe.

Ponturi pariuri Rapid Bucuresti vs Ripensia Timisoara: gazdele castiga, cota 1.45 la Unibet