Ponturi pariuri Rapid Bucuresti vs Concordia Chiajna – Liga 2

Ponturi pariuri Rapid Bucuresti vs Concordia Chiajna – Liga 2

Ponturi pariuri Rapid Bucuresti vs Concordia Chiajna: sambata, 10 august 2019, pe stadionul din Regie, Rapid Bucurestai joaca impotriva Concordiei Chiajna. Meciul se va disputa in runda cu numarul 2 din Liga a 2-a.

sursa foto: gsp

Rapid Bucuresti

Una dintre favoritele primei etape, Rapid Bucuresti a pierdut doua puncte importante. In urma cu o saptamana, Daniel Pancu&Co. nu au reusit sa o invinga pe Farul Constanta. Desi a evoluat tot pe terenul propriu, formatia giulesteana a incheiat 0-0 disputa cu dobrogenii. Ocaziile de poarta nu au lipsit, dar in schimb, cea care n-a fost prezenta a fost luciditatea in fata portii adverse.

Urmeaza un program care pare usor la o prima vedere. Dupa meciul cu Concordia, Rapid va juca in doua deplasari, cu FC Arges si Turris Turnu Magurele.

Concordia Chiajna

Ilfovenii au reusit sa duca cu succes misiunea pe care au avut-o in prima etapa. Lucian Ion a fost singurul marcator al meciului din prima etapa, cand a trecut cu 1-0 de una dintre cele mai slabe echipe ale sezonului, Daco-Getica Bucuresti. Reusita acestuia a venit inca din minutul 20, iar pana la finalul meciului, alb-verzii au mai avut cateva ocazii si puteau majora scorul.

Pe de alta parte, Laurentiu Dinita a venit ca antrenor al Concordiei Chiajna cu gandul de a promova. De asemenea, putine au fost echipele care au dat gol, desi au fost invinse.

Din nou Rapid este echipa favorita la agentiile de pariuri. Succesul giulestenilor primeste o cota de 1.74 conform agentiei de pariuri Unibet. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit de patru ani, de cand au dat barajul acela cu scandal, pentru ramanerea in prima liga. Revenind in prezent, nu as putea spune ca este o atat de mare diferenta intre cele doua echipe.

Totusi, meciul fiind din nou pe terenul Rapidului, ma astept sa vad din nou galeria giulesteana la treaba. Drept urmare, echipa sa ofere un joc mai consistent decat cel din urma cu o saptamana si sa inscrie cel putin un gol mai mult fata de adversar Chiajna a invins in prima etapa, dar sa nu uitam ca a evolua in fata unei echipe modeste.

Ponturi pariuri Rapid Bucuresti vs Concordia Chiajna: gazdele castiga, cota 1.74 la Unibet