Ponturi pariuri Racing Club vs Defensa y Justicia – Superliga

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Racing Club vs Defensa y Justicia: sambata dimineata, de la ora 02:10, Racing Club si Defensa y Justicia se vor infrunta in cadrul etapei cu numarul 15 din Superliga.

Racing Club

Intr-o forma de zile mari, Racing Club se afla deja la zece etape consecutive fara esec. In runda anterioara a reusit sa smulga un punct lui Talleres Cordoba, echipa in fata careia a terminat 3-3. Acela a fost al treilea egal din ultimele patru runde. Totusi, important pentru ea este ca se afla pe locul al patrulea, cu 25 de puncte. Acelasi numar de puncte il are si Lanus, echipa de pe locul al treilea, dar cu un golaveraj mai bun.

Faptul ca joaca pe terenul propriu, Racing Club este avantajata. Ea se afla pe locul 8 intr-un asemenea clasament, dar are o singura infrangere. Are sapte meciuri disputate la Avellaneda si lucrul acesta o pune intr-o situatie mai buna.

  • Echipa probabila: Arias – Pillud, Dominguez, Donatti, Mena – Martinez, Montoya, Zaracho, Rojas – Lopez, Reniero

Defensa y Justicia

Plecata din postura de outsider, Defensa y Justicia se afla pe locul 16, cu 17 puncte. Are si unul dintre cele mai timide atacuri, drept pentru care a inscris 10 goluri, avand un deficit de trei goluri. Cu toate acestea, in etapa trecuta a pus inca o victorie in fata propriilor suporteri, 2-0 in disputa cu Lanus.

Defensa y Justicia joaca ceva mai bine in deplasare, acolo unde a strans 12 dintre puncte. De altfel, toate meciurile acestea s-au terminat de ea fara egal. Patru au reprezentat victorii, iar in alte trei randuri a fost invinsa de catre adversari.

  • Echipa probabila: Unsain – Gonzalez, Juan Rodriguez, Martinez, Delgado – Castro, Diego Rodriguez, Loaiza, Cardozo – Aliseda – Fernandez

Toate jocurile directe dintre ele au adus goluri de o parte si de cealalta. Indiferent unde s-au intalnit, mereu au gasit drumul spre gol.  Totusi, acum Racing Club este echipa care joaca mult mai bine in momentul de fata si lucrul acesta ma astept sa aduca bucurie. Insa, voi miza pe un pariu ceva mai simplu, respectiv voi merge pe victoria echipei gazda in oricare dintre reprize.

Ponturi pariuri Racing Club vs Defensa y Justicia: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Betano