Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Emmen – Eredivisie

ponturi olanda

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Emmen este o partida extrem de dezechilibrata, ce conteaza pentru etapa a doua din Eredivisie, urmand sa se joace pe “Philips Stadion”, sambata, cu incepere la ora 21:00.

PSV Eindhoven

In urma nu cu mult timp, aceasta domina in fotbalul olandez, insa care de o buna perioada nu mai impresioneaza, stand in umbra marii rivale, Ajax. Aceasta este insa mult peste adversara sa, asa ca porneste ca favorita certa la casele de pariuri.

Gazdele nu au reusit mare lucru in sezonul precedent, e drept, incheiat cu opt etape mai devreme. Au terminat pe pozitia a patra a clasamentului, calificandu-se in preliminariile Europa League. Vor incepe din runda a treia, unde vor da piept cu modesta Mura.

Prima runda din actuala editie de campionat a fost de bun augur pentru cei de la PSV. Acestia au mers pe terenul lui Groningen, de unde au plecat cu cele trei puncte, castigand cu 1-3.

Emmen

Este o echipa modesta, ce nu se compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, din orice punct de vedere, asa ca, dupa cum era de asteptat, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

Gruparea vizitatoare a avut un parcurs modest in sezonul precedent, insa nici nu avea asteptari mai mari. A termiant in a doua jumatate a clasamentului, pe treapta a 12-a.

Spre deosebire de adversarii lor, cei de la Emmen au clacat in prima runda din actuala editie de Eredivisie. Acestia au primit vizita lui Venlo, cu care au pierdut categoric, scor 3-5.

Pronostic

PSV Eindhoven ar trebui sa se impuna, insa noi ne asteptam la un duel pe cinste, cu multe reusite, minim trei fiind de ajuns pentru a ne aduce profit. In teren se vor infrunta doua formatii care au marcat de cate trei ori in prima runda. Asadar, recomandam un pariu pe varianta “peste 2,5 goluri”, la o cota de 1.40.

• Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Emmen: peste 2,5 goluri -> cota 1.40