Ponturi pariuri PSG vs Saint-Etienne – Cupa Ligii

ponturi franta

Ponturi pariuri PSG vs Saint-Etienne: miecuri, 8/01/2020, de la ora 22:05, pe Parc des Princes, PSG are meci cu Saint Etienne, in sferturile Cupei Ligii Frantei.

Coupe de la Ligue, Franța
08 ianuarie 2020
Paris SG22:05Saint-Étienne

PSG

Favorita principala la castigarea Cupei Ligii, PSG are o cota demna de o favorita. 1.10 ii ofera agentia de pariuri Unibet pentru un eventual succes. Cifrle sunt de partea ei, a reusit sa se impuna in ultimele sapte meciuri oficiale. Cel mai recent succes a venit in urma cu doar cateva zile.

6-0 cu Linas Montlhert, in Cupa Frantei, acesta este singurul meci jucat in 2020. A continuat sa inscrie o multime de goluri si asta in contextul in care nu s-a mers pe cea mai buna formula. Totodata, PSG este una dintre cele mai bune formatii din Europa cand vine vorba despre numarul de goluri inscrise.

Saint-Etienne

Alb-verzii au inceput si ei in forta. Ajutat de program si de nivelul adversarei pe care a invins-o, a reusit sa treaca cu 3-0 de Bastia-Borgo. S-a intamplat in Cupa Frantei, singura competitie care ii ofera posibiltatea sa joace cu un asemenea rival in meciurile oficiale. Pentru ea a fost a patra partida la rand cand s-au inscris cel putin trei goluri indiferent de deznodamant.

Saint Etienne are acum o misiune aproape infernala. Pana la urma cred ca este constienta de lucrul acesta si s-a vazut ca nu pune mare pret. In turul anterior a trecut cu 2-1 de Nimes, dar intr-o deplasare unde putea foarte usor sa fie egalata.

Din punctul meu de vedere cred ca PSG nu o sa-si ierte adversara. Asa cum s-a intamplat si in campionat, astept ca formatia favorita sa treaca la pas. In turul campionatului a trecut cu 4-0 chiar in fieful rivalei sale. Drept urmare, astept sa se repete acest lucru, de aici si recomandarea mea pe o diferenta de cel putin trei goluri.

Ponturi pariuri PSG vs Saint-Etienne: gazdele castiga la handicap (-2,5 goluri), cota 1.85 la Unibet