Ponturi pariuri Politehnica Timisoara vs Dunarea Calarasi – Liga 2

ponturi romania

Ponturi pariuri Politehnica Timisoara vs Dunarea Calarasi: sambata, de la ora 14:00, pe Dan Paltinisanu din Timisoara, Poli intalneste Dunarea. Este meci din runda cu numarul 14 a Ligii a 2-a.

Politehnica Timisoara

Dupa cinci etape in care s-a ferit de esec, in runda anterioara n-a mai putut face asta. Drept urmare, a pierdut cu 0-1 in fata aradenilor de la UTA. A fost adevaratul derby asteptat de fanii celor doua echipe, dar diferenta de valoare s-a vazut faorte bine.

Din nefericire pentru ea si fanii sai minunati este pe loc de retrogradare. Ea ocupa pozitia a 16-a, cu 13 puncte, la doua lungimi in spatele primului loc neutru. O alta problema este cea a golurilor inscrise, pentru ca inscrie foarte putin.

Dunarea Calarasi

Nici calarasenii n-o duc mai bine, ei aflandu-se pe 14, cu 15 puncte. Intre ei si primul loc care merge in al treilea esalon sunt acum trei lungimi. Vin dupa un succes acum si asta e cel mai important. A fost 3-2 cu Turris Turnu Magurele, cele trei goluri ale sale venind in prima jumatate de ora.

Chiar si in conditiile de fata, Dunare Calarasi ramane cu un golaveraj negativ. Are -2 in dreptul golaverajului, cu 16 goluri inscrise pana in momentul de fata. Faptul ca joaca in deplasare trebuie sa o puna in garda, este locul unde a strans opt puncte dintr-u total de 21 maxim posibile.

Se anunta un meci destul de interesant, avand in vedere ca Poli revine acasa. Acolo s-a mobilizat ceva mai bine, iar acum intalneste o formatie accesibila. Totusi, cred ca vor pune si ele accentul pe faza defensiva, tocmai in dorinta de a nu pierde. Astfel, sunt sanse destul de mari sa vedem un meci inchis, cu cel mult doua goluri. Este ceva specific timisoarenilor, care se apara foarte bine.

Ponturi pariuri Politehnica Timisoara vs Dunarea Calarasi: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betfair